Νέο προωθητικό πρόγραμμα SEAT Plus από την Τεχνοκάρ

Νέο προωθητικό πρόγραμμα SEAT Plus από την Τεχνοκάρ

Eξαιρετικά προνόμια και προσφορές έως το τέλος Νοεμβρίου

Ενα νέο προωθητικό πρόγραμμα με προνόμια αλλά και συμφέρουσες προσφορές θέτει σε εφαρμογή η SEAT Τεχνοκάρ με ισχύ ως το τέλος Νοεμβρίου.

Τα βασικότερα σημεία του προγράμματος για όσους αγοράσουν αυτοκίνητο SEAT μέσα στο χρονικό αυτό διάστημα είναι:

Οφελος απόσυρσης για όλους, ανεξάρτητα αν έχει ή όχι να αποσύρει παλαιό αυτοκίνητο.

Δωρεάν συντήρηση για 2 χρόνια (ή 30.000χλμ). Αυτή περιλαμβάνει ολόκληρο το κόστος της εργασίας και των ανταλλακτικών για 2 χρόνια ή 30.000χλμ (για 2 δηλαδή προγραμματισμένες συντηρήσεις), σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και φυσικά χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά SEAT και λιπαντικά Castrol Edge Professional.

Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια (ή 80.000χλμ). Για πρώτη φορά η SEAT προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν την επέκταση της εργοστασιακής, με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση και με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν και για την βασική εγγύηση των πρώτων δύο χρόνων.

Επιλέον η παρουσία της SEAT στην ελληνική αγορά ενισχύεται με τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και τις σημαντικές εκπτώσεις που συνεχίζουν να προσφέρονται για όλα τα μοντέλα μας επί του προτεινόμενου τιμοκαταλόγου λιανικής (μέχρι και 1.740€) καθώς και με τα πακέτα πρόσθετου εργοστασιακού εξοπλισμού “Plus” που χαρίζουν όφελος μέχρι και 70% προς τον πελάτη, προσφέροντας σημαντικό πρόσθετο εξοπλισμό σε μοναδικές τιμές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube