Το νέο Opel Mokka έρχεται με δώρα στη Βελμάρ!

Το νέο Opel Mokka έρχεται με δώρα στη Βελμάρ!

Το νέο Opel Mokka σας περιμένει να το δείτε από κοντά στην έκθεση Opel Βελμάρ στην Αργυρούπολη και να επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές.

Η Opel Βελμάρ, μέλος του Ομίλου Θ.Βασιλάκη, καλωσορίζει το νέο Opel Mokka από το Σάββατο 6 Μαρτίου έως την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στο κατάστημα της Λ. Βουλιαγμένης 572 στην Αργυρούπολη. 

Το νέο Mokka θα σας περιμένει για να γνωρίσετε από κοντά τον αντισυμβατικό του χαρακτήρα, την τολμηρή και λιτή εξωτερική σχεδίαση, αλλά και το εντυπωσιακό και λειτουργικό εσωτερικό, με τεχνολογίες συνδεσιμότητας που το κάνουν να ξεχωρίζει. 

Εξωτερικά, το νέο SUV της Opel εισάγει σχεδιαστική γλώσσα Vizor, ένα σημαντικό σχεδιαστικό στοιχείο που θα χαρακτηρίζει την εμφάνιση όλων των μελλοντικών μοντέλων Opel. 

Το νέο Mokka θα διαθέτει στη χώρα μας με προηγμένης τεχνολογίας κινητήρες βενζίνης και diesel, ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε 100% ηλεκτρική έκδοση. 

Παράλληλα με την υποδοχή του νέου μοντέλου στις εκθέσεις της, η Opel Βελμάρ θα προσφέρει για παραγγελίες του νέου Opel Mokka μέχρι τις 31 Μαρτίου:
•    Όφελος €500*
•    Επιδότηση Ανταλλαγής
•    Δωρεάν εξοπλισμό !MoreOpel

Για την καλύτερη και ασφαλή εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα της Opel Βελμάρ  210 99 82 861-2 ή 210 99 82 850 και στο e-mail: info@velmar.gr. Για τη μετάβαση από και προς την έκθεση θα πρέπει να γίνει αποστολή SMS στο 13033 με αναγραφή αιτιολογίας εξόδου (2).

*αφορά σε συγκεκριμένες εκδόσεις και ισχύει για ταξινομήσεις μέχρι 31 Μαΐου 2021.

[Πηγή: Opel-Βελμάρ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube