Νέο Mitsubishi Space Star από 10.990 ευρώ

Νέο Mitsubishi Space Star από 10.990 ευρώ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Mitsubishi Motors ανακοίνωσε την διάθεση του νέου της σουπερμίνι.

Το Mitsubishi Space Star είναι το νέο «παγκόσμιο» μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας στην κατηγορία των σουπερμίνι.

Στην χώρα μας προσφέρεται με μία έκδοση κινητήρα 1,2 λίτρων. Ο 3κύλινδρος αυτός κινητήρας διαθέτει σύστημα μεταβλητού χρονισμού των βαλβίδων εισαγωγής MIVEC και αποδίδει 80 ίππους. Συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και σύμφωνα με τον κατασκευαστή χρειάζεται 11,7 sec για να πιάσει τα 100 km/h από στάση, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 180 km/h. Ακόμα, η Mitsubishi ανακοινώνει μέση κατανάλωση καυσίμου 4,3 lt/100 km, με τις εκπομπές CO2 των 100 gr/km να μεταφράζονται σε μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Η έκδοση εξοπλισμού είναι και αυτή μία, αλλά πλήρης. Ονομάζεται Intense και περιλαμβάνει έξι αερόσακους, ASC, ABS, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα με τα πίσω να είναι φιμέ, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και keyless entry, αισθητήρα βροχής και φώτων, υποδοχές ISOFIX, ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού, υπολογιστή ταξιδίου, ECO drive assist, ράδιο CD με MP3 player και θύρες Aux και USB, προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου 15”.

Ακόμα, η χρωματική παλέτα του νέου σουπερμίνι της Mitsubishi αποτελείται από επτά αποχρώσεις, ενώ η τριετής εργοστασιακή εγγύηση μπορεί να επεκταθεί για άλλα δύο έτη χωρίς καμία επιβάρυνση.

Η τιμή του νέου Space Star έχει καθοριστεί στις 11.860 ευρώ, ενώ σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης πέφτει στις 10.990 ευρώ.

[Πηγή: Mitsubishi Motors]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube