Νέο μεγάλο πολυμορφικό από την Fiat

Νέο μεγάλο πολυμορφικό από την Fiat

Ξεκίνησε η διάθεση του μεγάλου πολυμορφικού της Ιταλική φίρμας. H εξαγορά της Chrysler από την Fiat έδωσε την δυνατότητα και στις δύο φίρμας για νέα μοντέλα, με τον πρώτο καρπό της συνεργασίας τους να είναι το νέο Fiat Freemont.


Ξεχωρίζει από τις επιβλητικές διαστάσεις του (περίπου 4,9 m μήκος) γεγονός που ευνόησε και τους χώρους. Το στάνταρ 7θέσιο εσωτερικό είναι σε διάταξη 2-3-2, με τις δύο θέσεις της τρίτης σειράς να είναι κανονικού μεγέθους. Όλα τα καθίσματα είναι αναδιπλούμενα, με αυτά της δεύτερης και της τρίτης σειράς είναι και διαιρούμενα σε ποσοστό 60/40 και 50/50 αντίστοιχα, διαμορφώνοντας το εσωτερικό ανάλογα με τις ανάγκες σας. Όπως είναι φυσιολογικό μεταβάλετε και η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ που κυμαίνεται από 145 λίτρα στην 7θέσια διάταξη και φτάνει μέχρι τα 1.461 λίτρα επίπεδου χώρου σε περίπτωση αναδίπλωση όλων των καθισμάτων. Στην 5θέσια διάταξη, η χωρητικότητά του είναι 540 λίτρα.
Από την βασική κιόλας έκδοση ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πλήρης περιλαμβάνοντας 6 αερόσακους, ABS, ESP, ERM (σύστημα που προστατεύει από ανατροπή), Hill Holder, TSC (σύστημα ευστάθειας τρέιλερ), ενεργό καπό, 3ζωνικό κλιματισμό, ηχοσύστημα με οθόνη αφής 4,3’’, σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών, συναγερμό και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται και ανυψωτικά έδρανα (booster), στοιχείο που θα εκτιμήσουν οι οικογενειάρχες με μικρά παιδιά.
Οι εκδόσεις εξοπλισμού είναι δύο και εφοδιάζονται με τον 2λιτρο τουρμποντίζελ MultiJet II των 170 ίππων και των 35,7 kgm ροπής, που σύμφωνα με τον κατασκευαστή καταναλώνει 6,4 λίτρα/100 km και εκπέμπει 169 g/km CO2. Η βασική έκδοση Urban προσφέρεται μόνο με κίνηση στους εμπρός τροχούς και 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και περιλαμβάνει εκτός των προαναφερθέντων Keyless Entry και εκκίνηση κινητήρα με κουμπί, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω, τηλεχειρισμό κεντρικού κλειδώματος, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, cruise control, ηχοσύστημα RadioCD/MP3/DVD Player με οθόνη αφής 8,4” και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα ανοιχτής συνομιλίας μέσω Bluetooth, θύρα USB & Aux, προβολείς ομίχλης, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, ζάντες αλουμινίου 17'', μπάρες οροφής, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων κ.α.. Η πλουσιότερη έκδοση Lounge διαθέτει σύστημα τετρακίνησης, αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει επιπλέον δερμάτινο σαλόνι, πίσω κάμερα στάθμευσης, σύστημα πλοήγησης της Garmin, 6 premium ηχεία με subwoofer και ζάντες αλουμινίου 19''.
Η προτεινόμενη αρχική τιμή του Freemont ξεκινάει από 28.600 ευρώ με απόσυρση και προωθητική ενέργεια λανσαρίσματος, η οποία ισχύει και για αγορές μετρητοίς, καθώς και για αγορές με χρηματοδότηση μέσω FGA Bank και επιτόκιο 5,25%.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube