Νέο κατάστημα Mazda Autoone στο Μαρούσι

Νέο κατάστημα Mazda Autoone στο Μαρούσι

Η Mazda επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα με μια νέα έκθεση στην Αθήνα, η οποία βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας 30 στο Μαρούσι.

Η Mazda κλείνει 4,5 χρόνια της εμπορικής επαναλειτουργίας της στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 2019 όταν και επέστρεψε εμπορικά στην Ελλάδα μετά από πολυετή απουσία, υπό την αιγίδα του Ομίλου Επιχειρήσεων Συγγελίδη.

Μέχρι σήμερα, η Mazda έχει καταγράψει μια πετυχημένη πορεία πωλήσεων και συνεχόμενης ανάπτυξης. Ήδη στο πρώτο 10μηνο του 2023 έχουν πουληθεί περισσότερα από 1.100 αυτοκίνητα Mazda στην Ελλάδα, υπερδιπλασιάζοντας τα ποσοστά ανάπτυξης της σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Μέχρι σήμερα, αριθμούσε επτά σημεία πώλησης σε όλη της Ελλάδα με παρουσία σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λαμία, Ηράκλειο Κρήτης, Ρέθυμνο και δυο στην Αττική.

mazda

Σήμερα έρχεται να προστεθεί η έναρξη του νέου καταστήματος της Mazda στο Μαρούσι. Στις εγκαταστάσεις της Autoone, στον αριθμό 30 της Λεωφόρου Κηφισίας, η Mazda βρίσκει το νέο της σπίτι για να εξυπηρετήσει την περιοχή των Βορείων Προαστίων. Όλη η γκάμα αυτοκινήτων Mazda από το θρυλικό roadster MX-5 μέχρι το εμβληματικό SUV της Mazda, το CX-60 Plug in Hybrid, σας περιμένουν στη Λ. Κηφισίας 30 για να τα οδηγήσετε. 

Με την έλευση του νέου καταστήματος στη Λ. Κηφισίας 30, η Mazda στην Ελλάδα διαθέτει 8 σημεία πωλήσεων και 17 σημεία εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της.

Πηγή: Mazda

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube