Νέο Ford Ranger από €21.300

Νέο Ford Ranger από €21.300

Το Ford Ranger νέας γενιάς είναι ένα εξολοκλήρου ανανεωμένο επαγγελματικό αυτοκίνητο που στοχεύει απευθείας στην κορυφή. Η τιμή του ξεκινά από τα €21.300 για την δικίνητη έκδοση Single Cab (κατόπιν παραγγελίας), τα €27.570 για την τετρακίνητη RAP Cab και τα €28.650 για την τετρακίνητη έκδοση Double Cab.

Το Ford Ranger έχει μεγαλώσει πολύ σε διαστάσεις, ώστε να δέχεται ακόμα περισσότερο φορτίο στην καρότσα, αλλά και να είναι πιο φιλόξενο για τους επιβάτες. Προσφέρει μάλιστα εξοπλισμό άνεσης και ποιότητα κατασκευής που θυμίζει πολυτελή επιβατικά μοντέλα. Έρχεται με καινούργιο, πιο δυνατό και πιο γεμάτο κινητήρα 2.2 λίτρων, απόδοσης 150 ίππων και 38,2 kgm ροπής. Έχει βελτιωθεί σε οδική συμπεριφορά, είναι αισθητά πιο αθόρυβο και η ανάρτησή του έχει ειδικές τροποποιήσεις για βελτιωμένη άνεση. Διατηρεί όλα όσα χρειάζονται για πολύ καλές εκτός δρόμου ικανότητες με κατ’ επιλογή τετρακίνηση, κοντές σχέσεις και 232mm απόσταση από το έδαφος.

Πώς ξέρουμε όλα τα παραπάνω; Τα ξέρουμε γιατί στα χέρια μας, το νέο Ford Ranger πέρασε από τις πιο απαιτητικές off road δοκιμασίες και απέδειξε την πραγματική του αξία. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο σχετικό Supertest, στο Drive που κυκλοφορεί την Παρασκευή 15/3.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube