Νέο Ford Puma ST-Line Design: Ετοιμοπαράδοτο και με πλούσιο εξοπλισμό

Νέο Ford Puma ST-Line Design: Ετοιμοπαράδοτο και με πλούσιο εξοπλισμό

Η νέα έκδοση ST-Line Design του Ford Puma διαθέτει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και είναι άμεσα διαθέσιμη στο Επίσημο Δίκτυο Ford στην έκδοση 1.0L 125PS mHEV, είτε με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, είτε με αυτόματο κιβώτιο Powershift.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου αλλά και στη συνεχιζόμενα υψηλή ζήτηση για ένα από τα πιο δημοφιλή B-SUV, η Ford Motor Ελλάς εξασφάλισε ειδικά για την ελληνική αγορά την άμεση διάθεση μιας νέας έκδοσης του Ford Puma.

Πιο συγκεκριμένα, ένας περιορισμένος αριθμός οχημάτων του νέου Ford Puma ST-Line Design είναι τώρα ετοιμοπαράδοτος στη χώρα μας στην έκδοση 1.0 EcoBoost 125PS mHEV τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, όσο και με το αυτόματο Powershift των επτά σχέσεων.

Η νέα έκδοση ST-Line Design βασίζεται στην ήδη ολοκληρωμένη σειρά ST-Line, διαθέτοντας πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αναλογικό πίνακα οργάνων, κάμερα οπισθοπορείας, λειτουργία πλοήγησης μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου (Android Auto και Apple CarPlay), SYNC 3 και ενσωματωμένο μόντεμ. Αλλά και μία πλούσια σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της υποβοήθησης έναντι σύγκρουσης και αυτόματου φρεναρίσματος, υποβοήθησης και προειδοποίησης διατήρησης λωρίδας, αναγνώρισης ορίων ταχύτητας και προειδοποίησης κόπωσης οδηγού.

Ford Puma

Όπως κάθε μοντέλο Ford, η απόκτηση και του νέου Puma ST-Line Design μπορεί να γίνει μέσω των προνομιακών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Ford Finance, τα οποία προβλέπουν μεταξύ άλλων ανταγωνιστικό επιτόκιο από 2,99% και σταθερές μηνιαίες δόσεις με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής διάρκειας έως 84 μηνών.

Η αγορά του νέου Ford Puma ST-Line Design συνοδεύεται από την 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, η οποία αφορά στο σύνολο του οχήματος, έχει πανευρωπαϊκή ισχύ και μπορεί να μεταβιβαστεί στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, γεγονός που αυξάνει την μεταπωλητική του αξία.

Η τιμή του νέου Ford Puma ST-Line Design me ton 1.000άρη EcoBoost των 125 ίππων έχει καθοριστεί στα €23.833 για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτια και στα €26.221 για το αυτόματο.

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube