Νέο Ford Fiesta: Ήρθε για να πρωταγωνιστήσει

Νέο Ford Fiesta: Ήρθε για να πρωταγωνιστήσει

Το νέο Ford Fiesta ήρθε με επιπλέον στυλ, πλουσιότερο εξοπλισμό και high-tech στοιχεία για να συνεχίσει τον πρωταθλητισμό του στα σουπερμίνι. Αποκτήστε το σε μια από τις αποκλειστικά υβριδικές του εκδόσεις τώρα με τιμή από €18.496

Το Fiesta είναι συνώνυμο της επιτυχίας για την Ford, αποτελώντας τον βασιλιά της κατηγορίας των supermini στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς. Με επίκεντρο αυτή, επανέρχεται στην αγορά στην ανανεωμένη του έκδοση, προσθέτοντας στον μοναδικό χαρακτήρα του περισσότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, και προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, ενώ όλοι οι κινητήρες του ενσωματώνουν πλέον το ήπιο υβριδικό σύστημα ΕcoBoost Hybrid της Ford που συνδυάζει τις εξαιρετικές επιδόσεις με την οικονομία καλύτερα από ποτέ.

Όλα όμως ξεκινούν από την εμφάνιση. Το νέο Ford Fiesta διατηρεί και πάλι το δυναμισμό και τον καλαίσθητο κόμπακτ χαρακτήρα του τόσο στις 3θυρες όσο και τις 5θυρες εκδόσεις του, με τις νέες ζάντες και τα χρώματα, αλλά και τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες να φρεσκάρουν σημαντικά την εικόνα του. Από τη βασική Titanium (από €18.496) έως και τις εστιασμένες στον σπορ χαρακτήρα του εκδόσεις ST-Line και ST-Line Χ (από €19.099), το νέο Fiesta ξεχωρίζει στην κατηγορία και για το μοναδικό του στυλ.

Αυτό ισχύει βεβαίως και στις πιο ειδικές εκδόσεις του Active και Active X (από €20.045) που του χαρίζουν έναν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα παραπέμποντας σε crossover, αλλά και τις κορυφαίες αισθητικά και οδηγικά εκδόσεις ST των 200 ίππων (από €23.367) που αναδεικνύουν τον GTi χαρακτήρα του.

Ford Fiesta 2022 

Όλες οι παραπάνω εκδόσεις του νέου Fiesta «πριμοδοτούνται» με επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού αλλά και πιο high-tech συστήματα που εκσυγχρονίζουν την εικόνα στο εσωτερικό του, προσφέροντας παράλληλα όλα όσα χρειάζεται ο οδηγός. Από τον πλήρως ψηφιακό και προσαρμοζόμενο ανάλογα με το επιλεγμένο οδηγικό προφίλ πίνακα οργάνων των 12,3” και το κορυφαίο από όλες τις απόψεις σύστημα infotainment SYNC3, μέχρι και τα πρωτοεμφανιζόμενα συστήματα Wrong-Way Alert, Local Hazard Information και Rear Occupant Alert, το νέο Ford Fiesta δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια πιο αποδοτική και ευχάριστη εμπειρία.

Αυτή συμπληρώνεται ακόμα περισσότερο και σε οδηγικό επίπεδο, μέσω των νέων EcoBoost Hybrid κινητήρων που το εφοδιάζουν. Πιο συγκεκριμένα, η γκάμα του νέου Ford Fiesta διατίθεται πλέον σε όλες -πλην των ST- εκδόσεων, αποκλειστικά με την ήπια υβριδική τεχνολογία mHEV 48-volt. Αυτή η τεχνολογία συνδυάζεται με τον 1.0 EcoΒoost κινητήρα της Ford σε εκδόσεις με απόδοση 125 PS και αυτόματο Powershift κιβώτιο 7 σχέσεων ή μηχανικό 6 σχέσεων, ή 155 PS με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.

Ford Fiesta 2022

Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται το νέο Ford Fiesta ST, με τον 3κύλινδρο 1.5 lt EcoBoost κινητήρα των 200 PS και των 320 Nm ροπής, που επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 6,5” και προσφέρει τελική ταχύτητα 230 km/h.

Σε κάθε περίπτωση, οι νέοι κινητήρες προσφέρουν μεγαλύτερη απόκριση και δυναμική στην οδήγηση, με εντυπωσιακή εξοικονόμηση καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων CO2, συνδυάζοντας έτσι καλύτερα από ποτέ την ισχυρή απόδοση με την χαμηλή κατανάλωση. 

Κερασάκι στην τούρτα, αποτελούν τα ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω της Ford Finance όπως το Ford Value (επιτόκιο 1,99% και αποπληρωμή σε έως και 60 μηνιαίες δόσεις με προστασία τιμής), ενώ βεβαίως όπως και όλα τα Ford έτσι και το νέο Ford Fiesta καλύπτεται από 8ετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube