Νέες, μειωμένες τιμές για το Mitsubishi Eclipse Cross

Νέες, μειωμένες τιμές για το Mitsubishi Eclipse Cross

Το ιαπωνικό crossover είναι πλέον διαθέσιμο με σημαντικά πιο ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο για τις δικίνητες εκδόσεις.

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία για τη Mitsubishi, ανακοίνωσε νέες τιμές για το Eclipse Cross το οποίο κινείται από τον 1.5 MIVEC Turbo κινητήρα βενζίνης με 163 PS και 250 Nm.

Όπως διαμορφώνεται ο νέος τιμοκατάλογος, η πιο ενδιαφέρουσα έκδοση είναι πλέον η Invite Plus 2WD MT6 που διατίθεται με €22.700. Είναι δηλαδή €3.200 φτηνότερο από ό,τι μέχρι πρότινος, χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως διαφορά στον εξοπλισμό.

Mitsubishi Eclipse Cross

Ο τελευταίος περιλαμβάνει στάνταρ ομπρέλα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού με αυτόματο φρενάρισμα και προειδοποίηση εκτροπής από τη λωρίδα κίνησης, προηγμένο infotainment με smartphone link display Audio, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικό κλιματισμό, ασύρματο κλειδί, αυτόματους προβολείς και τροχούς 18” που πάνε πακέτο με μεγαλύτερο σετ φρένων και διπίστονες δαγκάνες.

Mitsubishi Eclipse Cross

Με τη νέα τιμή, η συγκεκριμένη έκδοση είναι η πιο συμφέρουσα από την γκάμα του μοντέλου, η οποία ξεκινάει με το επίπεδο εξοπλισμού Inform, στις €21.950. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις τετρακίνητες εκδόσεις που συνοδεύονται από το κιβώτιο CVT, η τιμή της έκδοσης Invite Plus είναι €32.150 και της €Intense Plus €36.500.

Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε στο site της Mitsubishi.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube