Νέα προωθητική ενέργεια για το Hyundai ix35

Νέα προωθητική ενέργεια για το Hyundai ix35

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai ανακοίνωσε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα με την ονομασία «Χρυσή Πρόταση Hyundai»

Το νέο αυτό προωθητικό πρόγραμμα, «Χρυσή Πρόταση Hyundai», προσφέρει τις εκδόσεις Classic & Comfort του crossover ix35 σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές. Ο βασικός εξοπλισμός άνεσης και των δύο εκδόσεων είναι πλούσιος, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ζάντες αλουμινίου, κλιματισμό, ηχοσύστημα με θύρα για Usb & iphone, καθώς και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.

Από πλευράς εξοπλισμού ασφάλειας, το βραβευμένο με 5 αστέρια στον EuroNCAP ix35 διαθέτει σύστημα ελέγχου της ευστάθειας (ESP) με hill assist και έξι αερόσακους.

Οι εκδόσεις Classic & Comfort εφοδιάζονται με κινητήρα 1.6 άμεσου ψεκασμού 135 ίππων που προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις (0-100 km/h σε 11,1 sec και τελική ταχύτητα 178 km/h), ενώ σύμφωνα με τον κατασκευαστή χρειάζεται 6,4 lt/100km αμόλυβδης βενζίνης.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το ευρύχωρο εσωτερικό και την ανάρτηση που προσφέρει άνεση και καλό κράτημα, αλλά και το 5ετές πρόγραμμα τριπλής κάλυψης (5ετής εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, 5ετής οδική βοήθεια & 5ετής τεχνικός έλεγχος γενικής κατάστασης οχήματος) καθιστούν το ix35 ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα crossover της αγοράς.

Με το νέο προωθητικό πρόγραμμα το ix35 γίνεται ακόμα ελκυστικότερο, καθώς η έκδοση Classic κοστίζει πλέον 15.990 ευρώ και η Comfort 17.490 ευρώ (τιμές με όφελος απόσυρσης), ενώ στις εκδόσεις Classic προσφέρεται ως επιπλέον δώρο το μεταλλικό χρώμα.

[Πηγή Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube