Νέα χρηματοδοτικά προγράμματα MyFord, με επέκταση της εγγύησης

Νέα χρηματοδοτικά προγράμματα MyFord, με επέκταση της εγγύησης

Η Ford καινοτομεί και πάλι προσφέροντας νέα ευέλικτα και προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα, καθώς και χρηματοδότηση επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στα 8 έτη.

Τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα MyFord αφορούν όλα τα μοντέλα της εταιρείας και καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή, δίδοντάς του την ευκαιρία να απολαύσει το Ford του χωρίς περιορισμούς. 

Για τα SUV μοντέλα της Ford συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο προγράμματα χρηματοδότησης με χαμηλό επιτόκιο ή με χαμηλή μηνιαία δόση.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα «MyPuma χαμηλό επιτόκιο» και «MyKuga χαμηλό επιτόκιο» προσφέρουν σταθερό και ανταγωνιστικό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99%, ελάχιστη προκαταβολή 45%, σταθερές μηνιαίες δόσεις και ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 48 μήνες.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα «MyPuma χαμηλή μηνιαία δόση» και MyKuga χαμηλή μηνιαία δόση», προσφέρουν σταθερό και ανταγωνιστικό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,15%, ελάχιστη προκαταβολή 25%, σταθερές μηνιαίες δόσεις και ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 48 μήνες.  

Ford Kuga adv

Χρηματοδότηση επέκτασης εγγύησης
Η χρηματοδότηση επέκτασης της εγγύησης επωφελείται από τα πολύ χαμηλά επιτόκια που προσφέρει η Ford, επιβαρύνοντας ελάχιστα τη μηνιαία επιβάρυνση αυτού που θα την επιλέξει. Για παράδειγμα, η μηνιαία επιβάρυνση για ένα Puma ST-Line 5D 1.0T 125PS mHEV για επέκταση εγγύησης στα 8 έτη, είναι της τάξης των €6, μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος Ford Finance με επιτόκιο 2,99%.

Αναβάθμιση ΤΩΡΑ!
Τα καλά νέα για τους ενδιαφερόμενους όμως δεν σταματούν εδώ, αφού η Ford καινοτομεί και πάλι, με το πρόγραμμα «Aναβάθμιση ΤΩΡΑ!» που προσφέρει. Πιο συγκεκριμένα, επιλέγοντας ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Finance, η Ford σας δίνει τη δυνατότητα με μικρή επιβάρυνση στη μηνιαία δόση, να αποκτήσετε μια έκδοση με πιο πλούσιο εξοπλισμό και εξελιγμένες τεχνολογίες Ford για το μοντέλο της επιλογής σας!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube