Νέα ελαστικά Advantage της BFGoodrich

Νέα ελαστικά Advantage της BFGoodrich

Προορίζονται για οχήματα sedan, hatchbacks και SUV.

Η  BFGoodrich, που φέτος γιορτάζει 120 χρόνια ιστορίας, ανανεώνει την γκάμα των καλοκαιρινών ελαστικών της με το BFGoodrich Advantage και το BFGoodrich Advantage SUV. Τα νέα ελαστικά προορίζονται κυρίως για οχήματα sedan, hatchbacks και SUV (η αγορά των οποίων έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 10 χρόνια στην Ευρώπη), και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των οδηγών.

Τα νέα ελαστικά συνδυάζουν εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα και εξαιρετική οδική συμπεριφορά, χαμηλή αντίσταση κύλισης, άνετη εμπειρία οδήγησης και μεγάλη ευκολία χειρισμού.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις τους, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας τόσο στο πέλμα όσο και στο σχεδιασμό των αυτό-μπλοκαριζόμενων εγκοπών, που ελαχιστοποιούν την κίνηση των μπλοκ του πέλματος.  Οι καινοτομίες αυτές συμβάλλουν στην  ελαχιστοποιήση της απόστασης φρεναρίσματος για ακόμα περισσότερη ασφάλεια, ειδικά σε βρεγμένους δρόμους:

• BFGoodrich Advantage - 2,4 και 1,5 μέτρα μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα αντίστοιχα (1).
• BFGoodrich Advantage SUV - 2,9 και 1,1 μέτρα μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα αντίστοιχα (2).

Με αυτές τις καινοτομίες, τα νέα ελαστικά της γκάμας απέσπασαν  την κορυφαία βαθμολογία «Α» στην Ευρωπαϊκή ετικετογράφηση, για την πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Επιπλέον, η αυξημένη ακαμψία της γόμας του πέλματος που προσφέρει η τεχνολογία των αυτό-μπλοκαριζόμενων εγκοπών, μειώνει την αντίσταση κύλισης και, επομένως, την κατανάλωση καυσίμου.

Τα ελαστικά BFGoodrich Advantage και BFGoodrich Advantage SUV προορίζονται για την αγορά ελαστικών αντικατάστασης. Το ελαστικό BFGoodrich Advantage θα είναι διαθέσιμο σε 99 διαστάσεις, ενώ το BFGoodrich Advantage SUV σε 23 διαστάσεις, ενώ 20 επιπλέον διαστάσεις αναμένονται το 2021.

Tα νέα ελαστικά της γκάμας BFGoodrich Advantage έχουν σχεδιαστεί για απόλυτες επιδόσεις, προσφέροντας μια εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.
 

[Πηγή: BFGoodrich]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube