Νέα έκδοση QV Line για την Alfa Romeo Giulietta

Νέα έκδοση QV Line για την Alfa Romeo Giulietta

Το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού και ο σπορ χαρακτήρας της Giulietta QV διατίθενται πλέον και στις εκδόσεις με κινητήρες 1.6 JTDM-2 και 1.4 MultiAir.

Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της νέας Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde η ιταλική θα αρχίσει να διαθέτει στην ελληνική αγορά από το τέλος Ιουνίου μια ειδική σειρά για τη Giulietta με την ονομασία QV Line.

Στόχος είναι η προσφορά ενός αυτοκινήτου που θα συμβάλλει στην ενίσχυση των βασικών αξιών της Alfa Romeo σε μία ανταγωνιστική τιμή. Εμπνευσμένη από την Giulietta Quadrifoglio Verde, την οποία οδηγήσαμε στην Ιταλία παράλληλα με τη MiTo QV, η ειδική έκδοση QV Line θα διατίθεται με τους δύο δημοφιλέστερους κινητήρες της Giulietta, τον οικονομικό ντίζελ 1.6 JTDM-2 105 ίππων και τον βενζινοκινητήρα 1.4 MultiAir 170 ίππων. Η νέα σειρά QV Line θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με την έκδοση Quadrifoglio Verde τόσο στην εξωτερική σχεδίαση, όσο και στον εσωτερικό.

Για να τονιστεί η μοναδικότητά της, η QV Line θα διατίθεται αποκλειστικά στο ματ γκρι χρώμα που αποτέλεσε το χρώμα λανσαρίσματος της νέας Quadrifoglio Verde στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Εξωτερικά θα ξεχωρίζει από το λογότυπο QV Line, τα σκούρα κρύσταλλα, το νέο στιλπνό φινίρισμα στη γρίλια, τα καλύμματα των καθρεφτών, τις χειρολαβές των θυρών και τα πλαίσια των προβολέων ομίχλης. Θα πατάει σε ζάντες 18’’ με σκούρο φινίρισμα, με τις μπροστά να κρύβουν μέσα τους τις κόκκινες τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo.

Εσωτερικά θα περιλαμβάνει ένα νέο μαύρο δερμάτινο τιμόνι με λευκές ραφές, σπορ πεντάλ αλουμινίου, δερμάτινη λαβή με λευκές ραφές για το χειρόφρενο και το μοχλό ταχυτήτων, καθίσματα με επένδυση από δέρμα και alcantara με λογότυπο Alfa Romeo στην πλάτη, σκουρόχρωμο διάκοσμο και εσωτερική επένδυση θυρών σε μαύρο χρώμα, και εσωτερικά μαρσπιέ θυρών με  το τετράφυλλο τριφύλλι.

Η σειρά QV Line βασίζεται στην ήδη πλούσια έκδοση Distinctive. Ο βασικός εξοπλισμός της περιλαμβάνει επιπλέον κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ' ύψος, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και πίσω υποβραχιόνιο. Η τιμή της θα ξεκινάει από τα €25.470 με όφελος απόσυρσης και αφορά τον κινητήρα πετρελαίου 1.6 JTDM-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τιμή περιλαμβάνεται το ειδικό ματ γκρι χρώμα, η αξία του οποίου ξεπερνά τα €1.000.

[Πηγή και για περισσότερες πληροφορίες Alfa Romeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube