Νέα έκδοση Urban για την Alfa Romeo MiTo

Νέα έκδοση Urban για την Alfa Romeo MiTo

Με έντονη προσωπικότητα και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Η Alfa Romeo MiTo Urban επέστρεψε με ανταγωνιστική διάθεση στους δρόμους της πόλης, σε μια έκδοση με urban style και πλούσιο εξοπλισμό.

Σπορ αλλά και κομψή, με το δυναμικό σχεδιασμό και την ιταλική φινέτσα στην οποία μας έχει συνηθίσει η Alfa Romeo, η νέα MiTo Urban είναι εμπλουτισμένη με χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά σε ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Συγκεκριμένα, ο στάνταρ εξοπλισμός της νέας έκδοσης περιλαμβάνει: Σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 5”, Bluetooth, USB, αισθητήρες παρκαρίσματος, aircondition, ζάντες αλουμινίου 16”, cruise control, αεροτομή, χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και τιμόνι με χειριστήρια, κι όλα αυτά στην ανταγωνιστική τιμή των €13.400 με το βενζινοκινητήρα 1.4 78 ίππων και των €16.600 με τον κινητήρα ντίζελ 1.3 95 ίππων, και με προνομιακή χρηματοδότηση.

Alfa Romeo MiTo 2018

Το εξωτερικό ντιζάιν της MiTo Urban παραμένει συμπαγές και σπορ, διατηρώντας το στιλ που έκανε το μοντέλο να ξεχωρίσει, ενώ οι νέες λεπτομέρειες προσδίδουν έναν ακόμα πιο έντονο urban χαρακτήρα. Ο νέος σχεδιασμός πέντε οπών στις ζάντες αλουμινίου, οι σατινέ χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές και η χρωμέ απόληξη της εξάτμισης δημιουργούν ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η καλοφτιαγμένη καμπίνα, με τις προσεγμένες λεπτομέρειες, το μαύρο ματ ταμπλό, τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και τον ασπρόμαυρο λογότυπο αποκαλύπτουν τη μυστηριώδη «ψυχή» της MiTo Urban.

Φυσικά, η νέα έκδοση του μικρού μοντέλου ενσωματώνει tech-friendly στοιχεία και καλό εξοπλισμό ασφάλειας σε ένα αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε για να δημιουργεί μια ολοκληρωμένη οδηγική αίσθηση. Μια ελκυστική πρόταση με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και προνομιακή χρηματοδότηση.

[Πηγή: Alfa Romeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube