Νέα έκδοση Ray Line για το Mini

Νέα έκδοση Ray Line για το Mini

Με μία νέα έκδοση εμπλουτίζεται η γκάμα του δημοφιλούς Mini που αφορά μόνο τις εκδόσεις κινητήρα One

Η νέα αυτή έκδοση του Mini ονομάζεται Ray Line και προσφέρεται από την ελληνική αντιπροσωπεία της φίρμας μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Αφορά μόνο τις εκδόσεις κινητήρα One, βενζίνης (75 ή 98 ίππων) και πετρελαίου (90 ίππων), και εξοπλίζει μόνο την χάτσμπακ έκδοση αμαξώματος. Το χρώμα που εφοδιάζει την έκδοση είναι αποκλειστικά μαύρο και ξεχωρίζει από τις χρωματιστές λεπτομέρειες (alien green ή energy pink ή lemon yellow), σε καθρέφτες, καπό, οροφή και το καπάκι των μπουλονιών των τροχών αλουμινίου 15”. Ακόμα υπάρχουν διακριτικά της έκδοσης τόσο στην μάσκα όσο και στα εμπρός φτερά.

 

Η τιμή της έκδοσης με τον 75άρη κινητήρα βενζίνης έχει καθοριστεί στις 14.900 ευρώ (από 159 ευρώ τον μήνα), για αυτήν με τον 98άρη κινητήρα βενζίνης στις 15.900 ευρώ (από 169 ευρώ τον μήνα) και για την πετρελαιοκίνητη έκδοση στις 18.300 ευρώ (από 179 ευρώ τον μήνα). Οι τιμές περιλαμβάνουν προσφορά και όφελος απόσυρσης, ενώ η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα 3asyDRIVE Select της Mini Financial Services και συμπεριλαμβάνει δωρεάν 6μηνη ασφάλιση με το πρόγραμμα Mini Top Cover. Η ασφάλιση προσφέρεται από την Mini Financial Services σε συνεργασία με την Allianz.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube