Νέα έκδοση κινητήρα για το Renault Clio

Νέα έκδοση κινητήρα για το Renault Clio

Το γαλλικό σουπερμίνι απέκτησε νέα βασική έκδοση κινητήρα βενζίνης με τον 0.9 TCe των 75 ίππων.

Η Renault προχώρησε σε αντικατάσταση την βασικής βενζινοκίνητης έκδοσης, με την θέση του 4κύλινδρου ατμοσφαιρικού 1.2 με τους 75 ίππους να καταλαμβάνει μία νέα έκδοση του 3κύλινδρου τούρμπο 0.9 με την ίδια ισχύ.

Πιο συγκεκριμένα, το Renault Clio 0.9 TCe EU6 75 PS συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, αποδίδει 75 ίππους στις 5.000 rpm και 12,2 kgm ροπή στις 2.500 rpm, και εφοδιάζεται στάνταρ με σύστημα stop/start. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η νέα έκδοση κινητήρα επιταχύνει το Clio από στάση στα 100 km/h σε 12,3" και η τελική του ταχύτητα ακουμπά τα 177 km/h.

Η νέα βασική βενζινοκίνητη έκδοση του Renault Clio προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, Authentic, Expression και Dynamic, και οι τιμές ξεκινούν από τα €12.360 χωρίς να συνυπολογίσουμε τις προωθητικές ενέργειες της εγχώριας αντιπροσωπείας.

Renault Clio 1

Από την βασική κιόλας έκδοση Authentic, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι καλός περιλαμβάνοντας 4 αερόσακους, ESP, καθίσματα αντιβύθισης Fix4Sure εμπρός και πίσω, Hill Start Assist, cruise control με περιοριστή ταχύτητας και χειριστήρια στο τιμόνι, κλιματισμό, υπολογιστή ταξιδίου, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κάρτα/κλειδί Renault, ηχοσύστημα R&GO με θύρες USB και υποδοχή τοποθέτησης smartphone, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, τηλεσκοπικά ρυθμιζόμενο τιμόνι και διαιρούμενη πλάτη πίσω καθίσματος.

Τέλος, όπως συμβαίνει και τα υπόλοιπα μοντέλα της Renault, έτσι και αυτό καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά του μέρη και συνοδεύεται από 3ετή υπηρεσία οδικής βοήθειας.

ΈκδοσηΤιμή
0.9 TCe EU6 75 PS Authentic€12.360
0.9 TCe EU6 75 PS Expression€13.310
0.9 TCe EU6 75 PS Dynamic€14.360

 

Renault Clio 2

[Πηγή: Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube