Νέα έκδοση FIAT Panda K-Way®

Νέα έκδοση FIAT Panda K-Way®

Με στόχο το νεανικό κοινό και το εξατομικευμένο στιλ, η νέα έκδοση του FIAT Panda.

Η γκάμα εκδόσεων του Panda ανανεώνεται με την παρουσίαση του νέου FIAT Panda K-Way®. Αυτή η πολύχρωμη και ειδική έκδοση απευθύνεται στο νεανικό κοινό, αλλά και σε όσους θέλουν να προσθέσουν ιδιαίτερο στιλ σε κάθε μετακίνησή τους.

Το νέο Panda K-Way® προέκυψε από τη συνεργασία της FIAT με τη δημοφιλές brand μόδας K-Way®, με φανατικό κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι δημιουργίες της χαρακτηρίζονται από την πολυχρωμία, το σύγχρονο σχέδιο αλλά και την υψηλή τεχνολογία, στοιχεία που ταιριάζουν με το Panda.

Εξωτερικά, το Panda K-Way® προσφέρει μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει μεταξύ 20 πιθανών χρωματικών συνδυασμών, οι οποίοι περιλαμβάνουν 6 χρώματα αμαξώματος: μπλε, άσπρο, μαύρο, κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί, καθώς και 4 χρώματα για καθρέπτες και τάσια: κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε και απόχρωση τιτανίου.

 
Παράλληλα, τα αυτοκόλλητα με τα σήματα της K-Way® στις πίσω πόρτες και τα καλύμματα των καθρεφτών μαζί με το λογότυπο της μάρκας στους τροχούς, αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την ισχυρή του προσωπικότητα, όπως λέει η FIAT
 
Ο νεανικός και ζωηρός χαρακτήρας του είναι διάχυτος και στο εσωτερικό. Τα καθίσματά του είναι δίχρωμα σε μπλε/γκρι τόνους με οικολογικό δέρμα, συνδυασμός που ταιριάζει αρμονικά με το μπλε ταμπλό και τον ασημένιο πίνακα οργάνων.
 
 

Τα χαρακτηριστικά λογότυπα της K-Way® έχουν εμφανή παρουσία και στο εσωτερικό του μοντέλου, καθώς, πέρα από τα καθίσματα, υπάρχουν και στις ζώνες ασφαλείας αλλά και στα μπλε πατάκια. Επίσης, τα καθίσματα εμπρός είναι εξοπλισμένα με "VISIBAG®", τα οποία είναι ειδικά γιλέκα ασφαλείας σχεδιασμένα από την K-Way για τη FIAT.

Ο στάνταρ εξοπλισμός του νέου Panda K-Way® είναι πλούσιος και καλύπτει όλες τις ανάγκες για άνεση και ψυχαγωγία, καθώς, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει: ραδιο-CD/MP3 με έξι ηχεία, ηλεκτρικά εμπρός παράθυρα, σύστημα ABS με BAS και EBD, προσκέφαλα στα εμπρός και πίσω καθίσματα και τέσσερις αερόσακους (μπροστινούς και κεφαλής) και δείκτη αλλαγής ταχύτητας (GSI).

Tο Panda K-Way® προσφέρεται με τον ντίζελ 1.3 Multijet 95hp E6. Η νέα αυτή έκδοση ξεκινά από 12.910€ (περιλαμβάνει έκπτωση και όφελος απόσυρσης) και είναι άμεσα διαθέσιμη στις εκθέσεις της FIAT.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube