Νέα έκδοση cross up! για το μίνι της VW

Νέα έκδοση cross up! για το μίνι της VW

Άλλη μία έκδοση προστίθεται στην γκάμα του μικρού Volkswagen.

Λίγους μήνες μετά την έλευση της έκδοσης eco up! στην ελληνική αγορά, η εγχώρια αντιπροσωπεία της Volkswagen ανακοίνωσε την διάθεση μίας ακόμα έκδοσης, της cross up!.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο «αστικό crossover» της Volkswagen βασίζεται στο 5θυρο Up! και εφοδιάζεται με τον 3κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα των 75 ίππων, που συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο.

Οι διαφορές στην εμφάνιση σε σχέση με τα απλά up! εντοπίζονται στην αυξημένη κατά 1,5 πόντο απόσταση από το έδαφος, στους προφυλακτήρες με τις προστατευτικές ποδιές, στα πλαϊνά μαρσπιέ, στα προστατευτικά των θόλων, στις ράγες οροφής, στους καθρέφτες με το ασημί light χρώμα και στις ζάντες αλουμινίου 16” «cross».

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν οι νέες επενδύσεις σε χρώμα ανθρακί ή κόκκινο. Κατά τα λοιπά, ο εξοπλισμός της έκδοσης είναι ίδιος με αυτόν της έκδοσης move up! και περιλαμβάνει τέσσερις αερόσακους, ESP, υποδοχές Isofix, κλιματισμό, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, δερμάτινο υποβοηθούμενο τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος και ράδιο-CD MP3 με έξι ηχεία και θύρα Aux-in.

Η τιμή της έκδοσης cross Up! έχει καθοριστεί στις 13.350 ευρώ, ενώ σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης πέφτει στις 12.390 ευρώ.

[Πηγή: VW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube