Νέα έκδοση Admired για το Audi A1

Νέα έκδοση Admired για το Audi A1

Με μία νέα έκδοση εξοπλισμού εμπλουτίζεται η γκάμα του σουπερμίνι της Audi, του A1

Η νέα έκδοση ονομάζεται Admired και μπορεί να εξοπλίσει και τους δύο τύπους αμαξώματος, 3θυρο και Sportback, ενώ εφοδιάζεται είτε με τον βενζινοκινητήρα 1.2 TFSI των 86 ίππων είτε με τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 TDI των 90 ίππων.

Βασίζεται στην έκδοση Attraction και διατίθεται σε 4 επιλεγμένα μεταλλικά / περλέ χρώματα (λευκό, ασημί, κόκκινο περλέ και μαύρο περλέ) με βαμμένο το τόξο οροφής (ή ολόκληρη της οροφή για το Sportback) σε μαύρο χρώμα.

Στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης συναντάμε, επιπλέον της Attraction, μεταλλικό ή περλέ χρώμα, μαύρες επενδύσεις εσωτερικού, τόξο οροφής βαμμένο σε μαύρο γυαλιστερό (ή οροφή βαμμένη στο Sportback), εξωτερικό πακέτο S line, sport τιμόνι με δερμάτινη επένδυση, εξωτερικούς καθρέφτες βαμμένους σε μαύρο χρώμα, μάσκα εμπρός σε μαύρο χρώμα, διακοσμητικά καλύμματα αεραγωγών, επενδύσεις αλουμινίου στα μαρσπιέ με λογότυπο S line, πίσω φώτα τύπου LED, προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου 17”.

Το εξοπλιστικό πακέτο Admired κοστίζει 1.700 με 1.750 ευρώ επιπλέον της έκδοσης Attraction, με το συνολικό όφελος του υποψήφιου αγοραστή να φτάνει, λόγω εξοπλισμού, μέχρι τις 4.500 ευρώ.

[Πηγή: Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube