MINI: Νέες εκδόσεις κινητήρα για το Clubman

MINI: Νέες εκδόσεις κινητήρα για το Clubman

Ξεκινά η διάθεση των βασική εκδόσεων κινητήρα βενζίνης και πετρελαίου για το premium μικρό οικογενειακό της MINI.

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση των εκδόσεων λανσαρίσματος για το Clubman, η MINI προχώρησε και στην διάθεση των βασικών εκδόσεων κινητήρα βενζίνης και πετρελαίου. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η τιμή για την κορυφαία πετρελαιοκίνητη έκδοση SD.

Πιο αναλυτικά, το νέο Clubman προσφέρεται πλέον σε έξι εκδόσεις κινητήρα, με τις νέες βασικές εκδόσεις να ονομάζονται One και One D. Η πρώτη αφορά την βενζινοκίνητη με τον 3κύλινδρο 1.5 TwinPower Turbo των 102 ίππων και η δεύτερη την πετρελαιοκίνητη 1.5 με τον 3κύλινδρο TwinPower Turbo των 116 ίππων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμέσως ισχυρότερη πετρελαιοκίνητη έκδοση, η Cooper D, έχει 2λιτρο 4κύλινδρο TwinPower Turbo κινητήρα, οπότε η διαφορά στα ετήσια πάγια έξοδα σε σχέση με τη νέα βασική των 1,5 λίτρων είναι ουσιώδης.

Τέλος, ξεκινά και η διάθεση της έκδοση SD με 2λιτρο 4κύλινδρο TwinPower Turbo πετρελαιοκινητήρα 190 ίππων. Η τιμή για την One έχει καθοριστεί στα 21.370 ευρώ, για την One D στα 24.320 και για την SD στα 31.700, πάντα σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης.

[Πηγή: MINI]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube