Το ΜΙΝΙ Clubman σε μοναδικές τιμές

Το ΜΙΝΙ Clubman σε μοναδικές τιμές

Η προσφορά ισχύει για ταξινομήσεις μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ.

Το MINI Clubman συνεχίζει την ιστορία της νέας γενιάς MINI στην premium μικρομεσαία κατηγορία. Συνδυάζοντας το εκλεπτυσμένο στιλ με τη λειτουργικότητα, το ξεχωριστό MINI Clubman είναι το ιδανικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο για να προσφέρει ένα αξεπέραστο επίπεδο άνεσης και πρακτικότητας. Με την διπλή πίσω πόρτα, τις αριστοτεχνικές λεπτομέρειες στην εμφάνιση και μια σειρά από κορυφαίες τεχνολογίες, είναι το τέλειο MINI για την καθημερινότητα μιας οικογένειας.

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, τα σχέδια της παρέας για ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο και οι οικογενειακές αναμνήσεις του καλοκαιριού, όλα χωρούν σε ένα MINI Clubman. Αυτό που δεν χώρα είναι αναβολή, γιατί για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκίνητων και για ταξινομήσεις μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, το MINI Clubman διατίθεται σε μοναδικές τιμές στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της MINI.

MINI Clubman

[Πηγή: MINI]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube