node/39010

Market Test: Dacia Duster 1.5 Blue dCi MY2020

Το Duster αποκτά μικρές αεροδυναμικές προσθήκες για καλύτερη οικονομία και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Η δεύτερη γενιά του Duster είναι γνωστό τοις πάσι ότι συνδυάζει εξαιρετικές ικανότητες εκτός ασφάλτου με μοντέρνα σχεδίαση και μεγάλους εσωτερικούς χώρους σε ένα προσιτό πακέτο. Ύστερα από την περυσινή διεύρυνση της γκάμας των κινητήρων, η Dacia ανακοίνωσε μια σειρά από καινούργιες προσθήκες. Στόχος είναι η βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης του δημοφιλούς SUV ενόψει των νέων, αυστηρότερων ευρωπαϊκών κανονισμών για τις εκπομπές ρύπων που θα ισχύσουν από το 2021.

Οι αλλαγές στο εφετινό Duster δεν είναι ορατές με την πρώτη ματιά, καθώς το μοντέλο διατηρεί τη γνώριμη εξωτερική σχεδίαση. Όμως το πάτωμα απέκτησε προστατευτικές ποδιές που καλύπτουν τα μηχανικά μέρη, βελτιώνοντας τη ροή του αέρα κάτω από το αυτοκίνητο.

Αντίστοιχα, τοποθετήθηκαν νέα αεροδυναμικά καλύμματα πίσω από τους τροχούς. Νέα είναι και τα ενεργά πτερύγια μεταξύ του ψυγείου και του εμπρός προφυλακτήρα, τα οποία ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα, επιτρέποντας στον αέρα να εισέρχεται μόνο όταν είναι απαραίτητο. Τέλος, οι εκδόσεις με κίνηση στους εμπρός τροχούς εξοπλίζονται με λάστιχα χαμηλής αντίστασης στην κύλιση, διαστάσεων 215/65 R16 ή 215/60 R17, με καλύτερη ενεργειακή απόδοση που συμβάλλει με τη σειρά της στη μείωση της κατανάλωσης.

Συνολικά, οι αλλαγές βελτίωσαν το οικολογικό αποτύπωμα του Duster. Ως αποτέλεσμα, η έκδοση Prestige 4x2 με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 Blue dCi απόδοσης 115 PS που είχαμε στη διάθεσή μας, έχει ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο χάρη στις εκπομπές CO2 που περιορίζονται στα 109-112 g/km, ενώ η τυποποιημένη μέση κατανάλωση είναι 4,2 lt/100 km (κατά NEDC). Η βασική τιμή του Duster με κινητήρα βενζίνης ξεκινά από τις €13.980, ενώ οι εκδόσεις πετρελαίου ξεκινούν από τις €17.330.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Dacia Duster.

node/39099

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Η νέα πρόταση χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Mercedes-Benz ονομάζεται Welcome Tomorrow –γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η ελευθερία να πάμε όπου θέλουμε, οι αφορμές να γιορτάσουμε ξανά, η δυνατότητα να ονειρευτούμε, η ευκαιρία να νιώσουμε και πάλι την αίσθηση του ανοιχτού δρόμου… Γι’ αυτό η Mercedes-Benz καλωσορίζει το αύριο με το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow!  

Το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow περιλαμβάνει δύο νέες χρηματοδοτικές προτάσεις που προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες, με στόχο να απαντήσει στο όποιο αίσθημα οικονομικής ανασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Η πρώτη πρόταση Drive Now Pay Later εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού, αφού προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο σήμερα, με την 1η δόση να πρέπει να πληρωθεί έξι μήνες μετά. Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύει από τις 8 Ιουνίου 2020.

Η δεύτερη πρόταση είναι η FLEXPayment, η οποία εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση για τον 1ο χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα Welcome Tomorrow αφορούν ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας ή επικοινωνήστε με έναν πωλητή από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Mercedes-Benz σε όλη την Ελλάδα.

[Δελτίο Τύπου Mercedes-Benz]

TAGS
node/39098

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Καλοκαιρινή προστασία και φροντίδα για το Nissan σας, με γνώμονα την μέγιστη δική σας ασφάλεια, αλλά και την οικονομία.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Με κεντρικό σύνθημα «Αυτή η μάσκα σου προσφέρει ασφάλεια», η Nissan θέλει να τονίσει, μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος All Clear Service, τη σπουδαιότητα της υγιεινής και της ασφάλειας και στο After Sales Service, αυτή την περίοδο που διανύουμε τη φάση της αποκλιμάκωσης της πανδημίας COVID-19 στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Nissan με το πρόγραμμα All Clear Service προσφέρει :
• ΔΩΡΟ τον ΦΠΑ 24% στα Ανταλλακτικά Service
• ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχο 24 Σημείων
• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος

Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατό σημείο, με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.  

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό πρόγραμμα All Clear Service, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Nissan

[Δελτίο Τύπου Nissan]

TAGS