KW Purple Weeks με όφελος έως και €300

KW Purple Weeks με όφελος έως και €300

Μπορεί μια after market ανάρτηση να βελτιώσει τα δυναμικά χαρακτηριστικά και την ποιότητα κύλισης ενός αυτοκινήτου; Η απάντηση είναι ναι και με την καμπάνια Purple Weeks της KW μπορείς να το πετύχεις φθηνότερα στο δικό σου.

Κάθε κατασκευαστής, όταν έρχεται η ώρα να ρίξει στην αγορά ένα νέο μοντέλο, καλείται να κάνει διάφορους συμβιβασμούς στην ρύθμιση της ανάρτησής του. Και παρόλο που η πρόθεσή του είναι να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση σε άνεση και δυναμική οδική συμπεριφορά, το τελικό αποτέλεσμα είναι συνήθως μια χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει τους περισσότερους οδηγούς.

Σε πολλές περιπτώσεις αυτό μεταφράζεται σε αυτοκίνητα που ναι μεν προσφέρουν μία αξιοπρεπή μετακίνηση, αλλά στην πράξη δυσκολεύονται να καλύψουν υψηλότερες απαιτήσεις και να εξαντλήσουν τις δυνατότητες του εκάστοτε αυτοκινήτου είτε στην ποιότητα κύλισης είτε σε μια πιο σπορ οδική συμπεριφορά.

Αυτόν τον συμβιβασμό έρχονται να καλύψουν οι after market αναρτήσεις. Συστήματα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να αντικαθιστούν τα εργοστασιακά ελατήρια και αμορτισέρ. Που λόγω των εξελιγμένων λύσεων που ενσωματώνουν, μπορούν να αναβαθμίσουν την εμπειρία του οδηγού, σε έναν ή περισσότερους τομείς.

KW Suspensions

Εάν λοιπόν είστε έτοιμοι για περισσότερη οδηγική άνεση και ακόμα καλύτερες επιδόσεις στο δρόμο, η KW έρχεται με τα ρυθμιζόμενα σε ύψος coilover kit της να κάνει το αυτοκίνητό σας να πατάει στον δρόμο, ακριβώς όπως εσείς το επιθυμείτε.

Και η ιδανική εποχή για να προχωρήσετε στην αναβάθμιση είναι τώρα, που η καμπάνια KW Purple Weeks 2022 σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα και να αποκτήσετε μια από τις κορυφαίες αναρτήσεις της αγοράς, ένα kit coilover KW, με μεγάλο όφελος.

Πιο συγκεκριμένα, ανάλογα με το kit που θα επιλέξετε από την πλούσια γκάμα της KW, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και €300.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η προσφορά που είναι ήδη ενεργή, ισχύει για όλα τα μοντέλα που μπορούν να τοποθετηθούν τα συγκεκριμένα kit της KW και θα ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως τις 6 Ιανουαρίου 2023. 

Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο της KW και δείτε τους κωδικούς των προϊόντων που συμμετέχουν στην καμπάνια και τυγχάνουν έκπτωσης. Για επιπλέον πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εταιρία ΤΡΟΧΟΣ, επίσημο αντιπρόσωπο της KW στην Ελλάδα στο 210-5907406 ή στο email info@troxos.com.

KW Suspensions

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube