Kumho, λάστιχα για κάθε αυτοκίνητο, κάθε εποχή, κάθε τερέν

Kumho, λάστιχα για κάθε αυτοκίνητο, κάθε εποχή, κάθε τερέν

Η γκάμα των ελαστικών της Kumho ικανοποιεί πολλές και διαφορετικές ανάγκες μέσω ενός ισχυρού πεντάπτυχου: Υψηλή ευελιξία, ανθεκτικότητα και διάρκεια ζωής, χαμηλό επίπεδο θορύβου, υψηλή απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο, προσιτό κόστος.

Kumho

Η Kumho αποτελεί μια κορυφαία παγκοσμίως μάρκα ελαστικών που ανήκει στον κορεατικό Όμιλο Kumho Tire Inc. Και κατασκευάζει λάστιχα υψηλών προδιαγραφών για επιβατικά, SUV, βαν λεωφορεία και φορτηγά. 

Στην ελληνική αγορά, αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία ΕΜΑ ΑΕ μέσω ενός ισχυρού εμπορικού δικτύου αντιπροσώπων της, τους οποίους μπορείτε να τους βρείτε εδώ.

Τα λάστιχα της Kumho προσφέρουν κορυφαία εμπειρία, πολύ καλό χειρισμό στις υψηλές ταχύτητες και ασφάλεια στο φρενάρισμα και στις στροφές 

Στο επίπεδο των αλλαγών που επιφέρει η ηλεκτροκίνηση, η Kumho Tire ενισχύει την ανταγωνιστικότητά της, μέσα από το R&D ελαστικών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Αποτέλεσμα, ο σχεδιασμός και η παραγωγή ελαστικών για EV φιλικών προς το περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα με χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης, με στιβαρή κατασκευή, με αντοχή στη φθορά που επιβαρύνεται από το βάρος και τη μεγάλη ροπή των EV.

Kumho

Σε αυτό το πλαίσιο, η Kumho διευρύνει τηn γκάμα ελαστικών low wear/low emissions, με την παρουσίαση των μοντέλων TA91 ev και HP71 ev που είναι πλέον τα πιο εξειδικευμένα λάστιχα για EV της Kumho. Επιπλέον, τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα της Kumho Tire περιλαμβάνουν τα VS31, VA31 και ES31. 

Από τα κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης λάστιχα Kumho που διατίθενται στην ελληνική αγορά για τα επιβατικά, ξεχωρίζει η σειρά είναι ECSTA με τα HS 51, HS 52, PS 71 και το σούπερ σπορ PS 91.

Kumho

Για όποιον ενδιαφέρεται τα μέγιστα για τις οικολογικές επιδόσεις και τη χιλιομετρική απόδοση, ειδικά αν διαθέτει μικρά ή μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο υπάρχει το ECOWING ES 31. Και για έμφαση στη μείωση της κατανάλωσης το ECOWING KH 27.

Για τους φανατικούς του off-roading, η γκάμα της Kumho είναι κι εδώ πλήρης με τη σειρά ROAD VENTURE: Το AT 61 για κάθε τερέν, το εξτρίμ MT για λάσπες και βράχια και το πιο ήπιο αλλά με βαθύ τακούνι MT 51 για λάσπες και ανώμαλο δρόμο, με βελτιωμένη απόδοση και στην άσφαλτο.

Kumho

Για τα δημοφιλή SUV/crossover, η Kumho διαθέτει τη σειρά CRUGEN: Με το HP 71 για κάθε εποχή, το σπορ HP 91 με βέλτιστο κράτημα στο βρεγμένο και σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες, και το KL 33, ένα premium touring λάστιχο για όλες τις εποχές και για όλων των εποχών, για πολυτελή SUV.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube