KOSMOCAR: 53 χρόνια στην πρωτοπορία 

KOSMOCAR: 53 χρόνια στην πρωτοπορία 

Με συνεχή προσήλωση στον πελάτη και με πλάνο επενδύσεων, η KOSMOCAR είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Επίσημος Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Επαγγελματικών Οχημάτων στην Ελλάδα καθώς και των μοτοσυκλετών Ducati σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, επίσημος έμπορος και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Bentley και Lamborghini Service Center για όλη την Ελλάδα.

Αυτή είναι η σημερινή εικόνα της KOSMOCAR, εικόνα που έχτισε στα 53 χρόνια που δραστηριοποιείται στην αγορά αυτοκινήτου. 

Όλα αυτά τα χρόνια, η KOSMOCAR κατάφερε να δημιουργήσει ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους πελάτες-κατόχους των δημοφιλών μαρκών που εκπροσωπεί.

Σήμερα, η KOSMOCAR διαθέτει ξεχωριστά δίκτυα εξουσιοδοτημένων εμπόρων για τις μάρκες Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα και Ducati, με κάλυψη σε όλη τη χώρα. Ένα δίκτυο με σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό για παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης που δεν σταματά στην πώληση, αλλά συνεχίζεται για όσο χρονικό διάστημα ο πελάτης έχει στην κατοχή του το αυτοκίνητο. 

Επιπλέον, με τη συνεχή αναβάθμιση του δικτύου και των υπηρεσιών βρίσκεται ανά πάσα στιγμή δίπλα στον πελάτη.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία προχωρά σε σημαντικές επενδύσεις για να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις νέες προκλήσεις και εξελίξεις στην αγορά του αυτοκινήτου, που συντελούνται τόσο διεθνώς όσο και στη χώρα μας, αποκτώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη ενίσχυση της βιώσιμης μετακίνησης μέσω της ηλεκτροκίνησης και της προώθησης της μικροκινητικότητας. 

Η εμπειρία των 53 χρόνων της KOSMOCAR στην αυτοκίνηση, το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και η πίστη στην καινοτομία, ήταν τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκε η KOSMORIDE, μια εταιρεία που δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει την αγορά του e-mobility στην Ελλάδα. Η KOSMORIDE μπαίνει δυναμικά στην αγορά αυτή με experience stores του δικτύου KOSMORIDE σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα με κορυφαίες μάρκες e-Bikes από όλο τον κόσμο.

Η KOSMOCAR όμως δεν σταματά εδώ. Μια μεγάλη εταιρεία πρέπει να βλέπει στο μέλλον και να επενδύσει σε αυτό με ταχύτητα και ευελιξία. Έτσι η KOSMOCAR έχει ένα πλάνο επενδύσεων για πλήρη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, για ανάπτυξη νέων υπηρεσιών χρήσης οχημάτων, αλλά και για ενίσχυση της μικροκινητικότητας σε όλες της τις εκφάνσεις. 

Στο πλαίσιο αυτό ο άνθρωπος είναι πάντα στο επίκεντρο, είτε είναι ο πελάτης, είτε ο εργαζόμενος. Για τον τελευταίο, η KOSMOCAR πέρα από την συνεχή εκπαίδευση φροντίζει να εξασφαλίσει και ιδανικές συνθήκες εργασίας. Έτσι, σε συνεργασία με παγκοσμίως αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες θα δημιουργήσει στο άμεσο μέλλον νέους σύγχρονους βιοκλιματικούς χώρους γραφείων για ένα ελκυστικό περιβάλλον εργασίας, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube