Κλείστε εύκολα και γρήγορα online το δικό σας test drive με την Ford Mustang Mach-E

Κλείστε εύκολα και γρήγορα online το δικό σας test drive με την Ford Mustang Mach-E

Με λίγα μόλις «κλικ» από το κινητό, το tablet ή τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, μπορείτε πλέον να κλείσετε online το δικό σας test drive με τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E.

Στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της ηλεκτρικής κινητικότητας, η νέα Ford Mustang Mach-E είναι αναμφίβολα ένα αυτοκίνητο που έρχεται να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή. Τόσο για την ίδια τη Ford, όσο και για σύνολο της σύγχρονης αυτοκινητικής σκηνής.

Με σχεδίαση που ενσαρκώνει στη νέα εποχή της αυτοκίνησης τον δυναμισμό και την κομψότητα του ονόματος Mustang, κορυφαίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης και μία πολυσχιδή γκάμα εκδόσεων σε κινητήριες μονάδες και μπαταρίες που συνδυαστικά έρχονται να καλύψουν κάθε απαίτηση και ανάγκη, η νέα Mustang Mach-E αποτελεί χάρη και στο απολαυστικό οδηγικό της ταμπεραμέντο μια ξεχωριστή πρόταση στη γκάμα Ford αλλά και συνολικά στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων.

Τώρα, τον ξεχωριστό αυτό χαρακτήρα της νέας Mustang Mach-E μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά, αλλά και να τον απολαύσετε «ζωντανά» πίσω από το τιμόνι της, ακόμα περισσότεροι. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει τη δυνατότητα να ζητήσετε το δικό σας, επιτόπιο test drive με τη νέα Mustang Mach-E στο γνωστό εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι. Και όλα αυτά, γρήγορα και εύκολα, με μερικά μόλις «κλικ» μέσα από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου, του tablet ή του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή.

Για να ζητήσετε ένα test drive, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη σχετική ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε εδώ. Μετά την καταχώρηση του σχετικού online αιτήματός σας, η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να προγραμματίσετε την ακριβή ημέρα και ώρα για το test drive της νέας Mustang Mach-E στο Golden Hall.

Mustang Mach-E

Εκτός από την πραγματοποίηση ενός test drive, όσοι βρεθείτε στο Golden Hall έχετε τώρα τη δυνατότητα να δείτε από κοντά και να ενημερωθείτε «από πρώτο χέρι» για τις δυνατότητες και τις κορυφαίες τεχνολογικές περγαμηνές της ηλεκτρικής Mustang Mach-E επισκεπτόμενοι το νέο, αναβαθμισμένο και με ακόμα πιο premium εμφάνιση stage της εταιρείας που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο του Μαρουσίου.

Την ίδια στιγμή και με ακόμα πιο δυναμική και πλούσια οπτική παρουσία στο νέο αυτό stage που βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall, το εξειδικευμένο προσωπικό της Ford που βρίσκεται εκεί είναι έτοιμο να σας ενημερώσει πλήρως, να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, αλλά και να λύσει κάθε απορία σας για την ηλεκτροκίνηση, τη φόρτιση της Mustang Mach-E και τις προηγμένες τεχνολογίες και δυνατότητές της.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο stage της Ford στο Golden Hall, που έχει ως πρωταγωνιστή του τη νέα Mustang Mach-E AWD, τις ώρες λειτουργίας του εμπορικού κέντρου, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό θα είναι διαθέσιμο για προσωποποιημένη εξυπηρέτησή σας, τις παρακάτω μέρες και ώρες:
Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00 – 21:00
Σάββατο: 11:00 – 19:00

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube