Kia Ελλάς: Παράταση 7ετούς εγγύησης λόγω κορονοϊού

Kia Ελλάς: Παράταση 7ετούς εγγύησης λόγω κορονοϊού

H Kia Ελλάς δίνει παράταση μέχρι και πέντε μήνες στην 7ετή εγγύηση των μοντέλων της για πελάτες με λήξη εγγύησης από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο.

Kia 7 Years Warranty

Kia Ελλάς προχώρησε στην αναθεώρηση του προγράμματός της «Kia Promise» στοχεύοντας να στηρίξει ακόμα περισσότερους πελάτες της που ενδέχεται να αδυνατούν να επισκεφθούν ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Έτσι, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία του συνόλου των πελατών της, η Kia Ελλάς προσφέρει σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων KIA που η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση τους λήγει στο διάστημα από την 1η Φεβρουαρίου έως την 31η Μαΐου 2020, επέκταση της εγγύησής τους έως την 30ή Ιουνίου 2020.

Πώς θα κλείσετε ραντεβού με ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο Kia; 

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα «Kia Promise» κάλυπτε αρχικά τα μοντέλα που η 7ετής εργοστασιακή εγγύησή τους έληγε μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 30ής Απριλίου.  

Η Kia Ελλάς καταλήγει στην ενημέρωση που μας έστειλε, «Σας περιμένουμε στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Kia για να ελέγξουμε το Kia σας, εντός εγγύησης! Στην Kia “έχουμε τη δύναμη” η επόμενη μέρα να μας βρει υγιείς και όλους μαζί!».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube