node/36775

Ήρθε στην Ελλάδα το νέο Opel Corsa - Δείτε τον πλήρη τιμοκατάλογο

Ανακοινώθηκαν οι τιμές και ο βασικός και έξτρα εξοπλισμός του νέου σουπερμίνι της Opel.

Η Opel ανακοίνωσε τις τιμές και τον αναλυτικό εξοπλισμό του νέου Corsa που είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελία στην Ελλάδα.

Opel Corsa

Το σουπερμίνι της Opel διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού: Το βασικό Edition, το πλουσιότερο Elegance και το κορυφαίο GS Line. Από τη βασική έκδοση ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει πίσω αεροτομή, front collision warning, lane keep assist και speed sign recognition, ενώ τα προαιρετικά φώτα τεχνολογίας IntelliLux LED® matrix είναι για πρώτη φορά διαθέσιμα σε αυτοκίνητο της κατηγορίας.

Το πακέτο Elegance προσθέτει ambient φωτισμό στο εσωτερικό, ηλεκτρικά καθίσματα με έξι ρυθμίσεις και ραφές, χρωμιωμένες λεπτομέρειες, προβολείς ομίλχης LED κ.ά. Τέλος, το GS Line ξεχωρίζει από τους σπορ προφυλακτήρες και τη χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης, ενώ στην καμπίνα έχει σπορ καθίσματα, αλουμινένια πεντάλ, μαύρη επένδυση οροφής, κόκκινο διάκοσμο στον πίνακα οργάνων και λειτουργία Sport.

Opel Corsa

Η γκάμα των βενζινοκινητήρων ξεκινά με τον βασικό 1,2 λίτρων με 75 PS που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πένυτε σχέσεων. Ο 3κύλινδρος 1.2 Turbo με 100 PS προσφέρει την επιλογή χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων ή αυτόματου οκτώ σχέσεων ενώ ο ισχυρότερος 1.2 Turbo με 130 PS συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο και την κορυφαία έκδοση εξοπλισμού GS Line. Επιπλέον, υπάρχει και ο πιο οικονομικός πετρελαιοκινητήρας 1,5 λίτρων με 102 PS και 250 Nm ροπής.

Αναλυτικά οι τιμές όλων των εκδόσεων στον παρακάτω πίνακα. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον εξοπλισμό, δείτε το excel που έχουμε επισυνάψει.

Νέο Corsa Edition Elegance GS-Line
Βενζίνη 1.2 75 PS S/S MT5 €13.580 €14.580  
1.2T 100 PS S/S MT6 €14.380 €15.380 €15.780
1.2T 100 PS S/S AT8   €17.080  
1.2T 130 PS S/S AT8     €17.280
Ντίζελ 1.5D 102 PS S/S MT6 €15.980 €16.980 €17.280
node/39099

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Η νέα πρόταση χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Mercedes-Benz ονομάζεται Welcome Tomorrow –γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η ελευθερία να πάμε όπου θέλουμε, οι αφορμές να γιορτάσουμε ξανά, η δυνατότητα να ονειρευτούμε, η ευκαιρία να νιώσουμε και πάλι την αίσθηση του ανοιχτού δρόμου… Γι’ αυτό η Mercedes-Benz καλωσορίζει το αύριο με το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow!  

Το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow περιλαμβάνει δύο νέες χρηματοδοτικές προτάσεις που προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες, με στόχο να απαντήσει στο όποιο αίσθημα οικονομικής ανασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Η πρώτη πρόταση Drive Now Pay Later εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού, αφού προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο σήμερα, με την 1η δόση να πρέπει να πληρωθεί έξι μήνες μετά. Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύει από τις 8 Ιουνίου 2020.

Η δεύτερη πρόταση είναι η FLEXPayment, η οποία εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση για τον 1ο χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα Welcome Tomorrow αφορούν ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας ή επικοινωνήστε με έναν πωλητή από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Mercedes-Benz σε όλη την Ελλάδα.

[Δελτίο Τύπου Mercedes-Benz]

TAGS
node/39098

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Καλοκαιρινή προστασία και φροντίδα για το Nissan σας, με γνώμονα την μέγιστη δική σας ασφάλεια, αλλά και την οικονομία.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Με κεντρικό σύνθημα «Αυτή η μάσκα σου προσφέρει ασφάλεια», η Nissan θέλει να τονίσει, μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος All Clear Service, τη σπουδαιότητα της υγιεινής και της ασφάλειας και στο After Sales Service, αυτή την περίοδο που διανύουμε τη φάση της αποκλιμάκωσης της πανδημίας COVID-19 στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Nissan με το πρόγραμμα All Clear Service προσφέρει :
• ΔΩΡΟ τον ΦΠΑ 24% στα Ανταλλακτικά Service
• ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχο 24 Σημείων
• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος

Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατό σημείο, με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.  

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό πρόγραμμα All Clear Service, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Nissan

[Δελτίο Τύπου Nissan]

TAGS