Η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα υπό την ομπρέλα του Ομίλου Συγγελίδη

Η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα υπό την ομπρέλα του Ομίλου Συγγελίδη

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι με τα εγκαίνια ενός εμβληματικού καταστήματος στα νότια προάστια της Αθήνας.

Η Mazda ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τις πωλήσεις νέων οχημάτων στην Ελλάδα αργότερα αυτό το χρόνο με τη συνεργασία του Ομίλου Συγγελίδη.

Ξεκινώντας με τα εγκαίνια ενός καταστήματος-ναυαρχίδα στα νότια προάστια της Αθήνας αυτό το καλοκαίρι, οι Έλληνες οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των τελευταίας σειράς αυτοκινήτων της Mazda, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουριου Mazda 3, του Mazda MX-5, του κορυφαίου σε πωλήσεις διθέσιου roadster στον κόσμο, και του ηγέτη της κατηγορίας του, του Mazda CX-5 SUV.

cx5

O David McGonigle, Regional Director της Mazda Centraland South East Europe, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την επίτευξη της συγκεκριμένης συμφωνίας. Τα τελευταία χρόνια ήμασταν αποδέκτες συνεχών αιτημάτων για επιστροφή της μάρκας στην Ελλάδα και τώρα πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Στον Όμιλο Συγγελίδη βρήκαμε έναν συνεργάτη υψηλών προδιαγραφών, που πιστεύει στις αξίες της μάρκας και θα διασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο την επάνοδό της σε μια αγορά στην οποία τα αυτοκίνητά μας είχαν σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία στο παρελθόν.

mazd

Από την πλευρά του, ο Πολύχρονης Συγγελίδης, επικεφαλής των επιχειρήσεων του Ομίλου σχολίασε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που η Mazda επέλεξε εμάς για αυτό το εγχείρημα, σε αυτή την σημαντική στιγμή για το brand. Είμαστε βέβαιοι ότι η μακροχρόνια δέσμευσή μας στην επίτευξη μιας ηγετικής θέσης στη εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, παρέχοντας έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών και μια εμπειρία υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας, θα επιτρέψουν σε μια νέα γενιά Ελλήνων να γνωρίζουν και να ερωτευθούν τα αυτοκίνητα της Mazda».

H Mazda εμφανίστηκε στην ελληνική αγορά το 1982, πετυχαίνοντας πωλήσεις άνω των 100.000 οχημάτων. Σήμερα η Mazda διατηρεί ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων συνεργείων, που παρέχουν υπηρεσίες συντήρησης και γνήσια ανταλλακτικά Mazda σε όλη την χώρα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube