Η ΕΜΑ Α.Ε. λανσάρει στην ελληνική αγορά τα ελαστικά TRAZANO

Η ΕΜΑ Α.Ε. λανσάρει στην ελληνική αγορά τα ελαστικά TRAZANO

Με ανακοίνωσή της, η ΕΜΑ Α.Ε. γνωστοποίησε ότι από τον Οκτώβριο 2022 αναλαμβάνει την διανομή των ελαστικών της TRAZANO στην ελληνική αγορά.

Τα υψηλής ποιότητας ελαστικά TRAZANO, για επιβατικά, SUV, 4x4 και Van, θα διαθέτει από τον Οκτώβριο του 2022 στην ελληνική αγορά, η ΕΜΑ Α.Ε., μέσω του καθιερωμένου εμπορικού δικτύου αντιπροσώπων της.

Η μάρκα ελαστικών TRAZANO ανήκει στον κινεζικό όμιλο Zhongce Rubber Group Co. Ltd που ιδρύθηκε το 1958 και έχει την έδρα του στην πόλη Hangzhou. Ο όμιλος ελαστικών Zhongce αποτελεί τον Νο. 1 κατασκευαστή ελαστικών στην Κίνα και τον Νο. 8 κατασκευαστή ελαστικών παγκοσμίως, για το 2021, σύμφωνα πάντα με την κατάταξη Top 75 του Tire Business. To Group Zhongce δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 160 χώρες και το 2021, παρουσίασε πωλήσεις ύψους 4,528 δις δολαρίων. Ο όμιλος παράγει ελαστικά για φορτηγά, επιβατικά, 4X4, μοτοσικλέτες, ποδήλατα, αγροτικά, βιομηχανικά οχήματα και ATV.

Με αξίες την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια, την άνεση και κύριο συγκριτικό πλεονέκτημα τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές, τα ελαστικά TRAZANO συγκεντρώνουν την επαγγελματική εμπειρία μηχανικών και τεχνικών που γνωρίζουν πώς να ανταποκρίνονται στις παγκόσμιες ανάγκες της αγοράς ελαστικών. O όμιλος Zhongce επενδύει μεγάλα ποσά στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, γεγονός που θέτει τη μάρκα TRAZANO σε υψηλή θέση. Ο όμιλος έχει, επίσης, επενδύσει σε κορυφαίο εξοπλισμό παραγωγής και δοκιμών, ώστε, από τη σχεδίαση των ελαστικών έως και τη διαμόρφωση του πέλματος, τα ελαστικά TRAZANO να έχουν εξαιρετικές επιδόσεις και παράλληλα, να συμβάλλουν σε μια υπεύθυνη πολιτική, απέναντι στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

TRAZANO

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΜΑ A.E, κ. Θανάσης Τσούκας, δήλωσε σχετικά: «Πάντα αφοσιωμένοι στη διάθεση καινοτόμων προϊόντων, αλλά και στο να αφουγκραζόμαστε τον παλμό της αγοράς, στην ΕΜΑ Α.Ε., αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι διανύουμε μια ιδιαίτερη περίοδο οικονομικής έντασης, που συμπιέζει την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών. Έτσι, υπεύθυνα και με μακρόπνοο επιχειρηματικό όραμα, αποφασίσαμε, παράλληλα με τις υπάρχουσες, πολύ επιτυχημένες γερμανικές μας μάρκες, να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιό μας και να διαθέσουμε στην ελληνική αγορά, τα ελαστικά TRAZANO. Ένα σημαντικό brand ελαστικών, που συνδυάζει υψηλή ποιότητα, τεχνολογία, διεθνή αναγνώριση και πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Η νέα επιχειρηματική μας κίνηση, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τους συνεργάτες μας αλλά και τον σύγχρονο καταναλωτή ελαστικών, καθώς, μέσα από ένα διευρυμένο, πλέον, portfolio προσφέρουμε ένα περαιτέρω ολοκληρωμένο πακέτο επιλογών, για κάθε προτίμηση και οικονομική δυνατότητα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1998, η EMA AE διαθέτει ανελλιπώς στην ελληνική αγορά,  την εμπορία και τη διανομή των κορυφαίων ελαστικών Continental, Uniroyal, Barum, Viking και GENERAL TIRE.

[Πηγή: ΕΜΑ Α.Ε.]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube