Η Elf γιορτάζει 50 χρόνια συνεργασίας με τη Renault

Η Elf γιορτάζει 50 χρόνια συνεργασίας με τη Renault

Η Elf μοιράζεται την εμπειρία της στα λιπαντικά και το πνεύμα καινοτομίας με τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault εδώ και μισό αιώνα.

Η Elf μοιράζεται την εμπειρία της στα λιπαντικά και το πνεύμα καινοτομίας με τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault εδώ και μισό αιώνα. Οι αξίες που υποστηρίζουν αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία ενέπνευσαν πρόσφατα τη νέα σειρά co-branded λιπαντικών ELF Evolution RN Tech, η οποία καλύπτει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που κατασκευάστηκαν από τη Renault το 2018.

Η ELF εργάζεται μαζί με τη Renault για 50 χρόνια προς όφελος των οδηγών. Κινούμενη από την αποφασιστικότητα να παραμείνει μπροστά από τις τάσεις της αγοράς και να παρουσιάσει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, η συνεργασία στοχεύει στην ενίσχυση της αγωνιστικής απόδοσης και της απόλαυσης της καθημερινής οδήγησης. Η δέσμευση της ELF για το μηχανοκίνητο αθλητισμό δίνει, επίσης, τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να αξιοποιήσουν την αναγνωρισμένη τεχνογνωσία με στόχο την ανάπτυξη ακόμα πιο αποτελεσματικών προϊόντων, που χρησιμοποιούνται καθημερινά από εκατομμύρια οδηγούς.

Από τις αγωνιστικές πίστες μέχρι τους δρόμους και την εργασία τόσο με επαγγελματίες όσο και με απλούς οδηγούς, η ELF αναπτύσσει συνεχώς βελτιωμένα λάδια κινητήρα, προστατεύοντας έτσι τους κινητήρες της Renault από τη φθορά και τη διάβρωση και βελτιστοποιώντας την αντοχή τους, καθώς και την απόδοση του καυσίμου.

Η Νέα Co-Branded Σειρά ELF Evolution RN-Tech
Σχεδιασμένη για απόδοση και αξιοπιστία, η νέα σειρά λιπαντικών διατίθεται στην αγορά με τα εμπορικά σήματα Renault και ELF και πληροί τα νέα πρότυπα κατασκευαστών αυτοκινήτων RN17, RN17 FE και RN RSA.

Η ELF αξιοποίησε την τεχνολογική της τεχνογνωσία για να αναπτύξει μια βελτιστοποιημένη σειρά με τρία co-branded λάδια καλύπτοντας τώρα όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων της Renault που κατασκευάστηκαν το 2018. Το λάδι ELF EVOLUTION RN-TECH ELITE 5W-30, το ELF EVOLUTION RN-TECH ELITE FE 0W-20 και το λάδι ELF EVOLUTION RN-TECH SPORT 0W-40 αντιπροσωπεύουν αυτή τη σειρά. Υπερβαίνοντας τις τελευταίες τεχνικές και περιβαλλοντικές απαιτήσεις που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων στα πρότυπα ACEA, η νέα σειρά ελαττώνει την κατανάλωση καυσίμου μειώνοντας την τριβή του κινητήρα και βελτιώνοντας έτσι την οικονομία καυσίμου κατά 3%* με το ELF Evolution RN-Tech Elite FE 0W-20.

"Η συνεργασία των ELF-Renault ξεπέρασε τις προκλήσεις και σημείωσε σημαντικές επιτυχίες μέσα σε αυτά τα 50 χρόνια", σχολιάζει ο Mathieu Soulas, Αντιπρόεδρος της Total Lubricants. "Και δεν έχει τελειώσει ακόμα, γιατί στεκόμαστε μαζί με την Renault, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιεσδήποτε περιβαλλοντικές, τεχνικές ή επιχειρηματικές προκλήσεις που μπορεί να φέρει το μέλλον.”

* Όπως μετρήθηκε από την επίσημη M111FE δοκιμή βελτίωσης της οικονομίας καυσίμου.

Η TOTAL ΕΛΛΑΣ γιορτάζει τα 50 χρόνια συνεργασίας ELF-RENAULT
Με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων συνεργασίας ELF-RENAULT, η Total Ελλάς προσκάλεσε δύο συνεργάτες από το ελληνικό δίκτυο της Renault να ζήσουν από κοντά τη μοναδική εμπειρία του 24 Hours of Le Mans στις 16-17 Ιουνίου! Ακολουθώντας αυτή την παγκόσμια συνεργασία, η Total Ελλάς συνεχίζει να υποστηρίζει και να επιβραβεύει τη σχέση με ενέργειες που στοχεύουν στην περαιτέρω ενδυνάμωση και ενίσχυσή της.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube