Χωρίς χρέωση το αυτόματο κιβώτιο στο Škoda Citigo

Χωρίς χρέωση το αυτόματο κιβώτιο στο Škoda Citigo

Το μίνι της Škoda διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων στη τιμή του χειροκίνητου, με € 98 το μήνα.

Το Citigo , ο εκπρόσωπος της Škoda σε αυτήν την ιδιαίτερη δημοφιλή κατηγορία της αγοράς, διατίθεται πλέον με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων χωρίς επιπλέον κόστος.

To Škoda Citigo διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τεχνολογίας ASG (Automatisiertes SchaltGetriebe) το οποίο βασίζεται στο μηχανικό τύπο κιβωτίου και διαφοροποιείται με τη χρήση ηλεκτρομηχανικών ενεργοποιητών της ZF.

Ο πρώτος ενεργοποιητής ελέγχει το συμπλέκτη, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος αλλάζουν τις ταχύτητες, με βάση τις εντολές που λαμβάνουν από τον οδηγό ή την μονάδα ECU. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει είτε απλή αυτόματη λειτουργία ή να χρησιμοποιήσει τη σειριακή αλλαγή ταχυτήτων +/-. Η τρέχουσα σχέση εμφανίζεται στον πίνακα οργάνων, μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Το αυτόματο κιβώτιο επιπρόσθετα της άνεσης και της ευκολίας που χαρίζει στον οδηγό, εξασφαλίζει ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση (4,4 lt/100km) καθώς και μειωμένες εκπομπές ρύπων CO2 (103 gr/km).

Ο εκπρόσωπος της Škoda στη κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης , έχει ήδη καταγράψει αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία στην ελληνική αγορά και έχει κερδίσει τη προτίμηση του αγοραστικού κοινού με τις συμπαγείς του διαστάσεις (μόλις 3,56 μέτρα μήκος), τους φρέσκους οικονομικούς κινητήρες χαμηλού κυβισμού (1.0/60 PS & 1.0/75 PS), την εξαιρετικά χαμηλή του κατανάλωση, την κορυφαία διάκριση 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP και φυσικά την 4ετή εργοστασιακή εγγύηση που προσφέρει.

[Πηγή: Škoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube