H Mercedes-Benz παραδίδει μαθήματα για το σωστό service

H Mercedes-Benz παραδίδει μαθήματα για το σωστό service

Με μια πρωτότυπη καμπάνια, η Mercedes-Benz παραδίδει μαθήματα για τη σωστή συντήρηση, την ασφάλεια και τη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου.

Σε συνέχεια των δράσεων της στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης, η Mercedes-Benz προσπαθεί με ένα ελκυστικό και πρωτότυπο τρόπο να εκπαιδεύσει όχι μόνο τους πελάτες της, αλλά όλους τους οδηγούς, για θέματα που αφορούν στην ασφάλεια στον δρόμο, τη σημασία της τακτικής συντήρησης και το σωστό προγραμματισμό του service ενός αυτοκινήτου.

Με κύριο μήνυμα της καμπάνιας «Mercedes-Benz Service. ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ» η Mercedes-Benz δημιούργησε έξι ενημερωτικά και πρωτότυπα βίντεο, σε μορφή επεισοδίων με τα οποία απαντάει σε καίρια ερωτήματα των πελατών της κι όχι μόνο, γύρω από την πραγματική αξία του Εξουσιοδοτημένου Service. Καλύπτοντας τρεις σημαντικές ενότητες που αφορούν την καλή συντήρηση του αυτοκινήτου: Τακτικό Service, Πέδηση, Ελαστικά.

3 ενότητες με 6 συνολικά επεισόδια
Κάθε επεισόδιο που θα βγαίνει στον αέρα σε συγκεκριμένη ημερομηνία, έχει στόχο να αναβαθμίσει το επίπεδο των γνώσεων των πελατών της. Τα τρία πρώτα επεισόδια περιγράφουν με λεπτομέρεια όλη τη διαδικασία που ακολουθεί το Εξουσιοδοτημένο συνεργείο κατά τη διάρκεια του τακτικού service.

Τα επόμενα δυο, πείθουν με επιχειρήματα για τη σημασία της επιλογής των σωστών ελαστικών ενώ με το τελευταίο επεισόδιο γίνεται αντιληπτή η σπουδαιότητα της ορθής πέδησης, τα γερά φρένα με άλλα λόγια, το Α & Ω για την ασφάλεια του οδηγού.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των επεισοδίων ο πελάτης της Mercedes-Benz θα έχει κατανοήσει τη διαφορά μεταξύ Service A και Service B, θα έχει αντιληφθεί το όφελος των γνήσιων ανταλλακτικών και της άνεσης που προσφέρουν οι ψηφιακές υπηρεσίες της Mercedes-Benz, θα έχει μάθει για τα MO ελαστικά (Mercedes Original) και θα έχει αναγνωρίσει την αξία της σωστής ανταπόκρισης των φρένων κατά την επιβράδυνση.

Το πρώτο επεισόδιο της καμπάνιας είναι ήδη live, από την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της Mercedes-Benz

[Πηγή: Mercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube