H Goodyear σας επιβραβεύει για κάθε αγορά ελαστικών

H Goodyear σας επιβραβεύει για κάθε αγορά ελαστικών

H Goodyear σας επιβραβεύει για την αγορά νέων ελαστικών με μία προπληρωμένη κάρτα αξίας €80.

Υποδεχόμενη την άνοιξη, η Goodyear ανακοινώνει την προωθητική ενέργεια Goodyear2Win η οποία θα διαρκέσει από έως τις 30 Απριλίου 2023.

Η Goodyear, επιθυμώντας να ανταμείψει τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη τους, τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν μία prepaid card με την αγορά των νέων τους Goodyear ελαστικών για όλα τα επιβατικά οχήματα και Light Truck από 16 ίντσες και πάνω.

Πιο συγκεκριμένα, η συμμετοχή στην ενέργεια ισχύει για αγορές επιβατικών, SUV, 4×4 και Light Truck ελαστικών από την 1η έως και τις 30 Απριλίου 2023, με την αξία της prepaid card ανά διάσταση ελαστικού να είναι: €20 για 16’’:, €30 για 17’’, €50 για 18, 19 και 20’’ και €80 για 21’’ και πάνω.

O καταναλωτής, μετά την επίσκεψή του σ’ ένα κατάστημα του επίσημου δικτύου μεταπωλητών της Goodyear και αγοράζοντας ένα σετ ελαστικών Goodyear στις προαναφερόμενες διαστάσεις, θα πρέπει να επισκεφτεί τον ιστότοπο goodyear2win.gr και να κάνει κλικ στην ενότητα «Κερδίστε Την Prepaid Card». Αφού συμπληρώσει τα απαιτούμενα πεδία της φόρμας και αποδεχτεί τους Όρους & Προϋποθέσεις της καμπάνιας, υποβάλει την αίτηση.

Η prepaid card που θα αποκτήσει στη συνέχεια μπορεί να εξαργυρωθεί για συναλλαγή σε οποιοδήποτε κατάστημα δέχεται κάρτες που φέρουν τη σήμανση Μastercard.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube