General Tire Grabber AT3 και τίποτα δεν σε σταματά

General Tire Grabber AT3 και τίποτα δεν σε σταματά

Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία των ελαστικών, η General Tire ως τμήμα πλέον του γερμανικού Group Continental, κατασκευάζει προϊόντα αξιόπιστα και ασφαλή προϊόντα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

GENERAL TIRE

Η General Tire έχει εξειδικευθεί σε ελαστικά για 4x4 και SUV, με θερινά, χειμερινά και all season μοντέλα, στιβαρά, με ιδιαίτερα και καινοτόμα χαρακτηριστικά κατασκευής, ικανά να ανταπεξέλθουν σε οποιοδήποτε έδαφος.

Τα ελαστικά General Tire, με τα οδηγικά τους χαρακτηριστικά, αυξάνουν κατακόρυφα τις δυνατότητες των off road αυτοκίνητων. Ένα από τα πλέον δημοφιλή και επιτυχημένα ελαστικά της μάρκας είναι το all-terrain ελαστικό, Grabber AT3, το οποίο αναπτύχθηκε για τις ανάγκες οδηγών SUV, pick-up και off-road οχημάτων, που θέλουν έναν συνδυασμό εκτός δρόμου δυνατοτήτων και ισορροπημένης συμπεριφοράς στην άσφαλτο. Πρόκειται δηλαδή για ένα 50:50 ελαστικό, για εκτός και εντός δρόμου χρήση, που προσφέρει βέλτιστη πρόσφυση, ασφαλή off-road κίνηση και μέγιστη άνεση.

Το Grabber AT3 της General Tire προσφέρει ισορροπία ανάμεσα σε κίνηση εντός και εκτός δρόμου

GENERAL TIRE

Σε τεχνικό επίπεδο, o καινοτόμος σχεδιασμός της χάραξης του πέλματος επιτυγχάνει εξαιρετική πρόσφυση εκτός δρόμου, μέσω άκρων πρόσφυσης στο πέλμα που «γατζώνουν» στις σαθρές επιφάνειες, ενώ το ανοιχτό σχέδιο των ώμων του πέλματος εξασφαλίζει αποτελεσματικό αυτοκαθαρισμό από τις πέτρες, για πρόσθετη πρόσφυση στη λάσπη. Το πέλμα, με στιβαρό μίγμα γόμας και ενισχυμένα μπλοκ, εξασφαλίζει στο ελαστικό μεγάλη διάρκεια ζωής, ακόμα και με συνθήκες μεγάλου φορτίου, έχοντας εγκάρσιες στρώσεις από χάλυβα υψηλής αντοχής.

Η ομοιόμορφη γεωμετρία των μπλοκ προσφέρει ομοιόμορφη κατανομή του υλικού και βελτιστοποιημένο προσανατολισμό τους πάνω στο πέλμα, για ομαλή αλληλεπίδραση με την επιφάνεια των off road εδαφών. Και τα δύο χαρακτηριστικά επιτρέπουν, επίσης, άνετη και ευχάριστη οδήγηση εντός δρόμου. Στο πάνω μέρος του πλευρικού τοιχώματος του ελαστικού υπάρχουν μεγάλες ανυψωμένες προεξοχές του πέλματος που προστατεύουν το σώμα του ελαστικού από πέτρες, βράχια και άλλα επικίνδυνα υλικά.

Μια σειρά από πυκνές νευρώσεις προστατεύουν την περιοχή του άνω πλευρικού τοιχώματος από τρυπήματα, εκτρέποντας τα εμπόδια μακριά από το σώμα του ελαστικού. Τέλος, η στεφάνη του ελαστικού και η ζάντα προστατεύεται από ένα επιπλέον «νεύρο», που λειτουργεί ως ασπίδα σε κράσπεδα πεζοδρομίων και εμποδίων εκτός δρόμου.

GENERAL TIRE

Τα ελαστικά της General Tire είναι διαθέσιμα στο πανελλήνιο δίκτυο εμπόρων της ΕΜΑ ΑΕ, που μπορείτε να βρείτε εδώ. Δείτε τις σειρές ελαστικών General Tire ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.
 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube