Ford Value: Ποτέ η απόκτηση ενός Ford δεν ήταν πιο εύκολη!

Ford Value: Ποτέ η απόκτηση ενός Ford δεν ήταν πιο εύκολη!

Με προνομιακό επιτόκιο από 1,99% και προστασία τιμής, το Ford Value σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του Ford που ονειρεύεστε.

Η Ford καινοτομεί για άλλη μια φορά προσφέροντας μέσω της Ford Finance ένα νέο ανταγωνιστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, το Ford Value. 

Το νέο πρόγραμμα συνοδεύει όλα τα μοντέλα της γκάμας της (Fiesta, Puma, Focus, Kuga) μέχρι και την εντυπωσιακή ηλεκτρική Mustang Mach-E, καθιστώντας την αγορά οποιουδήποτε αυτοκινήτου κι αν επιλέξετε, μια εύκολη υπόθεση για εσάς. 

To μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να βρείτε το Ford που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά καταστήματα του επίσημου δικτύου της Ford όπου θα μπορέσετε να αποκτήσετε τα οφέλη και τα προνόμια του προγράμματος Ford Value.

Πιο συγκεκριμένα, το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Value προσφέρει προστασία τιμής και ορίζει προνομιακό επιτόκιο από μόλις 1,99%* για όλη τη διάρκεια αποπληρωμής του δανείου, η οποία μπορεί να γίνει σε έως και 60 μήνες. 

Παράλληλα, η 8ετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect σας δίνει τη δυνατότητα να χαρείτε το νέο Ford που θα επιλέξετε, διατηρώντας το σαν καινούργιο για πολλά χρόνια μετά την αγορά του.

Πρόγραμμα FORD VALUE
•    Διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα της Ford
•    Προστασία τιμής 
•    Προνομιακό επιτόκιο από 1,99%*.
•    8ετής εγγύηση Ford Protect
•    Διατίθεται μέσω του Επίσημου Δικτύου Ford.

*Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν.128/1975

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube