Ford Puma: Για την κορυφαία εμπειρία στα B-SUV

Ford Puma: Για την κορυφαία εμπειρία στα B-SUV

Συνδυάζοντας ξεχωριστή σχεδίαση, δυναμική οδική συμπεριφορά και υψηλή πρακτικότητα στο τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό του, το Ford Puma αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στα B-SUV.

Η μοναδική εμφάνιση που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο… Η υβριδική τεχνολογία που συνδυάζεται με ισχυρούς κινητήρες της πολυβραβευμένης σειράς EcoBoost… Τα κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά και μια σειρά από προηγμένα συστήματα ασφαλείας… Και κρυφά μυστικά, όπως το μοναδικό MegaBox… Όλα τους έχουν αναδείξει δικαίως το Ford Puma σε πρωταγωνιστή στα B-SUV.

Ανάμεσα στα πολλά και αδιαμφησβήτητα χαρίσματα του Puma αυτό που ξεχωρίζει είναι η πλήρης και πολυδιάστατη γκάμα κινητήρων. Ένα σύνολο που περιλαμβάνει τουλάχιστον μια πρόταση για κάθε ανάγκη. Είτε αυτή αφορά την οικονομία είτε τις επιδόσεις, συνδυασμένες πάντα με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Μέσα σε αυτή την γκάμα ξεχωρίζει ο EcoBoost του 1,0 lt ο οποίος διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 125 PS ή 155 PS. Και συνδυάζεται σε κάθε περίπτωση με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ή με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT των επτά σχέσεων. Κύριο χαρακτηριστικό του EcoBoost 1.0 αποτελεί το 48βολτο υβριδικό σύστημα κίνησης που έρχεται να προσθέσει 16 επιπλέον άλογα στις επιταχύνσεις και να κατεβάσει την κατανάλωσης μέχρι και 20%.

Η γκάμα των μοτέρ του Ford Puma συμπληρώνεται από τον οικονομικό και αποδοτικό πετρελαιοκινητήρα EcoBlue των 1,5 lt με απόδοση 120 PS.

ford puma

Όποιο μοντέλο κι αν διαλέξεις, διακρίνεται για τις κορυφαίες επιδόσεις, συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη μοναδική οδηγική εμπειρία που χαρίζει το Ford Puma.

Και δεν τελειώσαμε! Στην κορυφή της γκάμας του B-SUV του Μπλε Οβάλ βρίσκεται η σπορ έκδοσή του, το Puma ST. Κάτω από το καπό του φωλιάζει το 1.500άρι μοτέρ EcoBoost με τα 200 άλογα. Κορυφαία ισχύς που συνδυασμένη με το εξαιρετικό σασί του Puma ST προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις και κορυφαία οδικά χαρακτηριστικά.

Τεχνολογία και άνεση
Στο εσωτερικό του Puma η πρακτικότητα που αποζητάς από ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας παντρεύεται άψογα με κορυφαία τεχνολογία. Και μοναδικά στοιχεία άνεσης, όπως τα καθίσματα με λειτουργία μασάζ σε συγκεκριμένες εκδόσεις.

Σε τεχνολογικό επίπεδο έχουμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3” με επιλεγόμενα γραφικά και κεντρική οθόνη αφής 8” που φιλοξενεί το εύχρηστο infotainment SYNC 3. Αλλά και το προηγμένο πακέτο Driver Assistance Pack που περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως το σύστημα αποτροπής σύγκρουσης Collision Mitigation, που ενισχύουν την ασφάλεια των επιβατών και κάνουν την οδήγηση εύκολη και ξεκούραστη.

ford puma

Από εκεί και πέρα, ο ψηφιακός διάκοσμος περιβάλλεται από ποιοτικές επενδύσεις σε ταμπλό, πόρτες και οροφή, με προσεγμένο φινίρισμα. Επιπλέον, οι μοναδικές στιλιστικές λεπτομέρειες όπως το flat-bottomed τριάκτινο τιμόνι με τη δερμάτινη επένδυση και τα ενσωματωμένα πλήκτρα, ο λεβιές ταχυτήτων από αλουμίνιο και πολλά άλλα προετοιμάζουν τον οδηγό για μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία.

Εκτός από την κορυφαία τεχνολογία, η ευρύχωρη 5θέσια καμπίνα του Ford Puma κρύβει μεγάλες εκπλήξεις και στον τομέα της πρακτικότητας. Χάρη κυρίως στο πρωτοποριακό MegaBox που βρίσκεται κάτω από τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία. Αυτό το σύστημα προσφέρει έναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο 80 lt στον οποίο μπορούν να χωρέσουν αντικείμενα με ύψος έως 115 εκατοστά και διαθέτει επίσης αδιάβροχη επένδυση και τάπα αποστράγγισης για να καθαρίζεται εύκολα με νερό.

Διαμορφώστε τώρα OnLine το δικό σου Puma και απόκτησε τo με εγγύηση τιμής και προνομιακό επιτόκιο από 1,99%*.

*Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν.128/1975.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube