Ford Puma: To εξαιρετικό B-SUV σε περιμένει ετοιμοπαράδοτο

Ford Puma: To εξαιρετικό B-SUV σε περιμένει ετοιμοπαράδοτο

Το νέο Ford Puma αποτελεί αποδεδειγμένα ένα από τα κορυφαία μικρά SUV και μπορεί να γίνει δικό σου γρήγορα και εύκολα.

Χρησιμοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες και εφαρμόζοντας μια συνταγή που αποδείχτηκε απόλυτα πετυχημένη, η Ford είδε το νέο B-SUV της να εδραιώνεται αμέσως σε μια από τις πλέον απαιτητικές κατηγορίες της αγοράς.

Κι αυτό γιατί το Puma διαθέτει όλα όσα ζητάς. Ξεκινώντας από τη μοντέρνα εμφάνιση και συνεχίζοντας με μια ποιοτική και πρακτική καμπίνα που χωράει με άνεση μια τετραμελή οικογένεια και διαθέτει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της ψηφιακής τεχνολογίας και της συνδεσιμότητας.

Ford Puma

Το σύστημα πολυμέσων SYNC 3 που ολοκληρώνεται από ένα πληθωρικό ηχοσύστημα της B&O, ο πλουσιότατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, καθώς και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, είναι στοιχεία που συμπληρώνονται ιδανικά από εμπνεύσεις όπως το MegaBox. Πρόκειται για μια αδιάβροχη και υδατοστεγή θήκη που βρίσκεται κάτω από το χώρο αποσκευών και θα υποδεχτεί με χαρά τον εξοπλισμό από κάθε δραστηριότητά σας χωρίς κανένα φόβο να μη λερωθεί το αυτοκίνητο.

Ασφαλώς, το νέο Puma δε θα μπορούσε να εξαιρεθεί από τον κανόνα που θέλει όλα τα μοντέλα της Ford να είναι κορυφαία για τον οδηγό τους. Η ανάρτηση είναι ρυθμισμένη ώστε να συνδυάζει τέλεια την ποιοτική κύλιση με το απολαυστικό κράτημα, ενώ οι κορυφαίας τεχνολογίας βραβευμένοι κινητήρες αναλαμβάνουν να συνδυάσουν την υψηλή ισχύ με την ελάχιστη κατανάλωση.

Ford Puma

Με τη συνδρομή ήπιας υβριδικής τεχνολογίας η ισχύς φτάνει τους 125 ή τους 155 PS για τον 1.000άρη EcoBoost Hybrid που συνεργάζεται με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ή με 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη, ενώ ο κορυφαίος 1.500άρης EcoBoost της κορυφαίας έκδοσης ST αποδίδει 200 PS και εξασφαλίζει 0-100 km/h σε μόλις 6,7”. Υπάρχει και ντίζελ επιλογή με 120 PS για να καλύπτεται κυριολεκτικά κάθε ανάγκη, ενώ τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τα ST-Line Design, ST-Line, ST-Line X, ST-Line Vignale και ST.

Επιπρόσθετα σε όλα τα παραπάνω, η Ford έχει φροντίσει ώστε όχι μόνο να διαθέτει στην γκάμα της ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό μοντέλο που καλύπτεται με έως και 8 χρόνια εγγύησης, αλλά και να κάνει την απόκτησή του όσο πιο εύκολη και γρήγορη γίνεται.
Με απλά λόγια, έχει φροντίσει τόσο για έξυπνα, ευέλικτα και συμφέροντα χρηματοδοτικά προγράμματα που εστιάζουν στη χαμηλή δόση ή το χαμηλό επιτόκιο (από 0,99%) ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, όσο και για την επάρκεια σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα μιλώντας για τις εκδόσεις ST-Line Design.

Ford Puma

Σήμερα με την τεράστια έλλειψη ημιαγωγών που υπάρχει στη βιομηχανία και τους περιορισμούς στην παραγωγική διαδικασία που αυτή συνεπάγεται, το να έχεις γρήγορα στα χέρια σου το καινούργιο σου αυτοκίνητο δεν είναι καθόλου δεδομένο. Ευτυχώς, η Ford δίνει την λύση και σε αυτό.

Διαμόρφωσε το δικό σου Ford Puma

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube