Ford Mustang Mach-E, ετοιμοπαράδοτη και με χαμηλό μηνιαίο μίσθωμα

Ford Mustang Mach-E, ετοιμοπαράδοτη και με χαμηλό μηνιαίο μίσθωμα

Με την έλευσή της, η Ford Mustang Mach-E όχι μόνο άλλαξε τα δεδομένα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά έδωσε και μια νέα πνοή σε ένα από τα θρυλικότερα ονόματα της αυτοκίνησης. Πλέον μπορεί να γίνει δική σου ακόμα πιο εύκολα.

Ford Mustang Mach-E

Φανταζόσασταν ποτέ πως πίσω από την επωνυμία Mustang θα κρυβόταν ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV; H Ford όχι μόνο το οραματίστηκε, το φαντάστηκε και το πίστεψε, άλλα έφερε στην αγορά την Ford Mustang Mach-E, θέλοντας να μας αποδείξει πως εξηλεκτρισμός και οδηγική απόλαυση μπορούν να συνυπάρξουν.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση, με τον κουπέ σχεδιασμό του αμαξώματος ενισχύει υπέρμετρα το δυναμισμό, τιμώντας τη φιλοσοφία της φίρμας και το ένδοξο παρελθόν της. Παράλληλα, οι εξωτερικές διαστάσεις αναβαθμίζουν το κύρος της και εγγυώνται τους άπλετους διαθέσιμους χώρους εντός, που επιτρέπουν άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις έως και πέντε ατόμων. Όλα αυτά πλαισιώνονται από κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού και premium χαρακτήρα.

H Ford Mustang Mach-E μπορεί να γίνει δική σας με μηνιαίο μίσθωμα €359 μέσω του Ford Lease ή με το πρόγραμμα Ford Value και επιτόκιο 0,9%

Ford Mustang Mach-E

Η ελκυστική εικόνα της Mustang Mach-E συνεχίζεται και στο εσωτερικό, όπου η πολυτέλεια συνδυάζεται ιδανικά με τον hi-tech και συνάμα μίνιμαλ χαρακτήρα. Αναμφίβολα, το κομμάτι που μαγνητίζει τα βλέμματα είναι η τεράστια οθόνη 15,5” του SYNC4Α, από την οποία χειρίζεται κανείς τα πάντα.

Ο οδηγός, ωστόσο, διαθέτει μπροστά του ένα ξεχωριστό ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2” ώστε να λαμβάνει όλες τις βασικές πληροφορίες χωρίς να αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο.

Αναφορικά με το infotainment, εγγυάται κορυφαία συνδεσιμότητα, με ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect που μετατρέπει τη νέα Mustang Mach-E σε κινητό WiFi hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και δέκα συσκευών. Δέχεται αναβαθμίσεις over-the-air, εξασφαλίζει απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω smartphone, χάρη στην εφαρμογή Ford Pass, ενώ προσφέρει και κρυστάλλινο ήχο με το βραβευμένο ηχοσύστημα της B&O.

Ford Mustang Mach-E

Από την ίδια οθόνη ο οδηγός μπορεί επίσης να χειριστεί όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που προσφέρει το αυτοκίνητο αναφορικά με την κίνηση. Να επιλέξει τη λειτουργία One Pedal Drive που ανακτά περισσότερη κινητική ενέργεια, να αλλάξει προφίλ οδήγησης και πολλά άλλα.

Η γκάμα της Mustang Mach-E είναι πλούσια, περιλαμβάνοντας εκδόσεις, με μεγάλη αυτονομία, κορυφαίο σύστημα ανάκτησης ενέργειας και fun to drive προσανατολισμό, όπως όλα τα αυτοκίνητα του μπλε οβάλ.

Οι εισαγωγικές εκδόσεις της Μach-E είναι διαθέσιμες τόσο με μετάδοση της κίνησης πίσω (RWD) όσο και τετρακίνηση (AWD) και εφοδιάζονται αμφότερες με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 269 ίππων και μπαταρία χωρητικότητας 75,7 kWh. Πισωκίνητη είναι και η έκδοση με τη μεγαλύτερη μπαταρία των 98,8 kWh με την ισχύ της να φτάνει τους 294 ίππους, ενώ η ίδια μπαταρία εφοδιάζει και την τετρακίνητη έκδοση των 351 ίππων αλλά και την κορυφαία έκδοση στην γκάμα της Mach-E, την GT των 487 ίππων.

Ανάλογα με την έκδοση, η Mustang Mach-E προσφέρει έως και 610 km (κατά WLTP), ενώ για τη φόρτισή των μπαταριών της από το 10-80%, χρειάζεται από 45 λεπτά έως και 8 ώρες. Με τρεις εκδόσεις και δύο μεγέθη μπαταρίας ο καθένας μπορεί να βρει τη Mustang Mach-E που του ταιριάζει και να την αποκτήσει πιο εύκολα από ποτέ και άμεσα, είτε πρόκειται για εταιρικούς πελάτες είτε για ιδιώτες.

Ford Mustang Mach-E

Κι αυτό γιατί η Ford Motor Ελλάς έχει εξασφαλίσει έναν περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων Mustang Mach-E, οι οποίες είναι διαθέσιμες με μηνιαίο μίσθωμα €359 μέσω του Ford Lease ή με το πρόγραμμα Ford Value, με επιτόκιο 0,9% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975). Επιπροσθέτως, το πακέτο παροχών από την Ford δεν σταματά εδώ, με την ελληνική αντιπροσωπεία να προσφέρει το αυτοκίνητο με 8 χρόνια εγγύηση/160.000 km Ford Protect, 8 χρόνια συντήρηση και 4 χρόνια σέρβις.

Με τιμή από €54.003 -με την κρατική επιδότηση €8.000 και προωθητικού προγράμματος για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων- η Ford Mustang Mach-E μοιάζει πιο ελκυστική από ποτέ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο ή να επισκεφθείτε το εξουσιοδοτημένο δίκτυο αντιπροσώπων της Ford.

 

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube