Ford Mustang Mach-Ε: Διαθέσιμη με μοναδικό πακέτο προσφορών

Ford Mustang Mach-Ε: Διαθέσιμη με μοναδικό πακέτο προσφορών

H νέα Mustang Mach-E άλλαξε τα δεδομένα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με την συνολική της εικόνα, όμως τώρα αποκτά ακόμα μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον αφού προσφέρεται με χαμηλό μηναίο μίσθωμα και επιτόκιο, δωρεάν service και επέκταση εγγυήσεων.

Mustang Mach-E

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ford, η επιβλητική Mustang Mach-E, κατάφερε με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της, που ξεκινούν από την εντυπωσιακή της εικόνα με την κουπέ σιλουέτα και την επιβλητικότητα που αποπνέει, να φέρει νέα δεδομένα στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Πλέον, με την αγορά της να συνοδεύεται από ένα νέο μοναδικό πακέτο προσφορών, η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford φιλοδοξεί να κάνει την απόκτησή της ακόμη πιο συμφέρουσα, είτε πρόκειται για εταιρικούς πελάτες είτε για ιδιώτες. 

Αναλυτικότερα, τα προνόμια αφορούν περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων Mustang Mach-E και είναι τα παρακάτω:

-    Μηνιαίο μίσθωμα €529 μέσω της Ford Lease για επιχειρήσεις. 
-    Χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ονομαστικό επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6%), service, επέκταση εγγύησης, επισκευές λόγω φθοράς και οδική βοήθεια για 8 χρόνια ή 160.000 km, για ιδιώτες.

Στο παραπάνω πακέτο προσφορών θα πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι όλες οι εκδόσεις της Mustang Mach-E εντάσσονται στο δεύτερο κύκλο του προγράμματος επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά», το οποίο προσφέρει επιπλέον όφελος €8.000.

Mustang Mach-E

Από εκεί και πέρα, τα στοιχεία με τα οποία η Ford Mustang Mach-E κερδίζει το χρήστη, πολύ πριν κουμπώσει αναπαυτικά στην εξαιρετική θέση οδήγησης, είναι πρώτα απ’ όλα η εξωτερική εμφάνιση. Ο κουπέ σχεδιασμός του αμαξώματος ενισχύει υπέρμετρα το δυναμισμό, τιμώντας τη φιλοσοφία της φίρμας. Παράλληλα, οι εξωτερικές διαστάσεις του αναβαθμίζουν το κύρος και εγγυώνται για τους διαθέσιμους χώρους εντός. 

Και το εσωτερικό, όμως, είναι από μόνο του ξεχωριστό. Ακολουθώντας μία μίνιμαλ προσέγγιση, θέτει σε πρώτη προβολή την τεράστια οθόνη 15,5” του SYNC4A, από την οποία χειρίζεται κανείς τα πάντα. Ο οδηγός, ωστόσο, διαθέτει μπροστά του ένα ξεχωριστό ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2” ώστε να λαμβάνει όλες τις βασικές πληροφορίες χωρίς να αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο. 

Mustang Mach-E

Αναφορικά με το infotainment, εγγυάται κορυφαία συνδεσιμότητα, με ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect που μετατρέπει τη νέα Mustang Mach-E σε κινητό WiFi hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και δέκα συσκευών. Δέχεται αναβαθμίσεις over-the-air, εξασφαλίζει απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω smartphone, χάρη στην εφαρμογή Ford Pass, ενώ προσφέρει και κρυστάλλινο ήχο, χάρη στο βραβευμένο ηχοσύστημα της B&O. 

Από την ίδια οθόνη ο οδηγός μπορεί επίσης να χειριστεί όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που προσφέρει το αυτοκίνητο αναφορικά με την κίνηση. Να επιλέξει τη λειτουργία One Pedal Drive που ανακτά περισσότερη κινητική ενέργεια, να αλλάξει προφίλ οδήγησης και τόσα άλλα. 

Παράλληλα, μέσω του εύχρηστου UI έχει άμεση πρόσβαση σε ένα υπέρπληρες, εξελιγμένο πακέτο συστημάτων προστασίας. Η Ford Mustang Mach-E είναι ένα από τα ασφαλέστερα οχήματα της αγοράς, με σουίτα ηλεκτρονικών που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, Adaptive Cruise Control, Speed Sign Recognition, Lane-Keeping System, Intelligent Speed Limiter, Local Hazard Information, 360ο κάμερα, Road Edge Detection, Pre-Collision Assist με Pedestrian και Cyclist Detection, Post-Collision Braking, Evasive Steering Assist και Wrong Way Alert.

Mustang Mach-E

Ένα ακόμα στοιχείο άξιο αναφοράς είναι η εξαιρετική ηλεκτρική διαχείριση. Η αρχιτεκτονική της Ford θεωρείται από τις κορυφαίες σήμερα, με αποτέλεσμα όχι μόνο η Mach-E να προσφέρει αυξημένη αυτονομία έως 610 km αλλά και ταχύτατη φόρτιση. Με μόλις 10΄ στον φορτιστή, το αυτοκίνητο μπορεί να κερδίσει έως και 119 km αυτονομίας. Και σε μόλις 45΄ η μπαταρία του είναι σε θέση να ανέβει από το 10-80%.

Και εδώ ακριβώς είναι που έρχεται το σημαντικότερο πλεονέκτημα του αυτοκινήτου. Το γεγονός ότι μπορεί να συνδυάζει τις επιδόσεις με το σεβασμό στο περιβάλλον. Εξασφαλίζοντας μειωμένη κατανάλωση ρεύματος και μηδενικές εκπομπές ρύπων, ακόμα και στη μικρότερη έκδοσή της αποδίδει 269 PS με 420 Nm ροπής, τιμές που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τους λάτρεις της αυτοκίνησης. Πόσο μάλλον εάν επιλέξει κανείς κάποια τετρακίνητη, ισχυρότερη έκδοση ή τη Mustang Mach-E GT, των 487 PS και 860 Nm! Mε τρεις εκδόσεις και δύο μεγέθη μπαταρίας ο καθένας μπορεί να βρει αυτό ακριβώς που αναζητά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube