Ford Lease: Αποκτήστε τα βραβευμένα Ranger και Transit Custom με προνομιακούς όρους

Ford Lease: Αποκτήστε τα βραβευμένα Ranger και Transit Custom με προνομιακούς όρους

H Ford αντιλαμβανόμενη τη σημασία επιλογής σωστών επαγγελματικών αυτοκινήτων, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αποκτήσουν με ευνοϊκούς όρους τα βραβευμένα Ford Ranger και Transit Custom.

Ford Ranger and Transit Custom

H Ford, μία εταιρεία που γνωρίζει πολύ καλά τι εστί επαγγελματικά αυτοκίνητα, προσφέρει τα Ranger και Transit Custom σε προνομιακές τιμές, μέσω του προγράμματος Ford Lease.

Όταν είσαι επαγγελματίας, γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα πως το αυτοκίνητό σου είναι κάτι παραπάνω από ένα όχημα. Στην πραγματικότητα, είναι ένας σύμμαχος, ένας χρήσιμος συνεργάτης για τη δουλειά.

Αυτή ακριβώς τη συνθήκη γνωρίζει στο έπακρο η Ford Pro (πρώτη επί οχτώ συναπτά έτη στις πωλήσεις επαγγελματικών στην Ευρώπη), προσφέροντας στους επαγγελματίες δύο από τα κορυφαία αυτοκίνητα των κατηγοριών τους που διακρίνονται για τον αξιόπιστο, πολύπλευρο και συνάμα σκληροτράχηλο και ανθεκτικό σε βαριές εργασίες χαρακτήρα τους. Ο λόγος για τα βραβευμένα με το International Pick-up Award (IPUA) Ford Ranger και International Van of the Year (IVOTY) Transit Custom.

H απόκτηση των βραβευμένων Ford Ranger και Transit Custom γίνεται ακόμα πιο ελκυστική, μέσω του μηνιαίου μισθώματος Ford Lease

Ford Ranger

Μάλιστα, μέσω του μισθώματος Ford Lease, η απόκτηση τους γίνεται ακόμα πιο προσιτή, χάρη στις ευκολίες αλλά και τις ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης.

Οι συστάσεις για το Ford Ranger περιττεύουν, καθώς εδώ και χρόνια αποτελεί μία από τις πλέον ενδεδειγμένες προτάσεις στην κατηγορία των pick-up, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Το μπλε οβάλ εξοπλίζει τώρα το νέο Ranger με τρεις επιλογές πετρελαιοκινητήρων (Ecoblue 2.0L με 170 PS, 205 PS, ή Ecoblue 3.0L με 240 PS) πέραν ασφαλώς του κορυφαίου βενζινοκινητήρα 3.0L EcoBoost V6, ο οποίος τροφοδοτεί το σκληροτράχηλο και αγωνιστικών προδιαγραφών Ranger Raptor.

Μπορεί το εσωτερικό και τα συστήματα ασφαλείας του (βαθμολογήθηκε με πέντε αστέρια από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP) να παραπέμπουν σε premium SUV, εντούτοις όμως είναι ιδιαίτερα ικανό σε όλα τα εδάφη. Με τετρακίνηση τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπει διέλευση υδάτινου κωλύματος 800 mm μέγιστο μικτό βάρος 3.350 kg, μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1.040 kg και μέγιστη ελκτική ικανότητα 3.500 kg το Ford Ranger έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταπεξέλθει στη σκληρή χρήση που απαιτεί η δουλειά ενός επαγγελματία.

Ford Ranger

Το Ford Ranger μπορεί να γίνει δικό σας με μηνιαίο μίσθωμα Ford Lease από €389 (πλέον ΦΠΑ). Η προσφορά αυτή αφορά την έκδοση Ford Ranger Double Limited 2.0 TD 205 PS AWD 10-Speed Auto με προκαταβολή €9.500 (πλέον ΦΠΑ) και διάρκεια 48 μήνες/ 20.000 km ανά έτος.

Το έτερο επαγγελματικό της Ford Pro, το Transit Custom, που διακρίθηκε με τον τίτλο International Van of the Year έρχεται με ολοκαίνουρια σχεδίαση και  κορυφαίες λύσεις για τους επαγγελματίες οδηγούς με ακόμα πιο υψηλές μεταφορικές δυνατότητες.

Ford Transit Custom

Την κίνηση του Transit Custom αναλαμβάνει ο γνωστός και αποδοτικός ντίζελ κινητήρας 2.0L EcoBlue της Ford, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε τρεις επιλογές που αποδίδουν μέγιστη ισχύ 136 PS, 150 PS ή 170 PS.

Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, το Transit Custom μπορεί να έρθει ακόμα και ως τετρακίνητο, ενώ υπάρχουν εκδόσεις και με αυτόματο κιβώτιο οχτώ σχέσεων.

Ford Transit Custom

Ως προς τις τεχνικές πληροφορίες, ο μέγιστος χώρος φόρτωσης ανέρχεται σε 8.3 m3,  το μέγιστο μικτό ωφέλιμο φορτίο (εκτός επιβατών) κυμαίνεται μεταξύ 1299 - 1355 kg και το μέγιστο μήκος αγγίζει τα 3.400 mm, νούμερα που υπόσχονται αυξημένες επαγγελματικές ικανότητες.  Το Ford Transit Custom μπορεί να γίνει δικό σας με μηνιαίο μίσθωμα της Ford Lease έναντι €355 (πλέον ΦΠΑ). Η προσφορά αφορά την έκδοση Transit Custom 320L Trend 2.0TD 136 PS (L2H1), με προκαταβολή €5.300 (πλέον ΦΠΑ) και διάρκεια 48 μήνες/20.000 km ανά έτος. 


Ford Transit Custom

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube