Ford: Από 27.070 το νέο S-MAX

Ford: Από 27.070 το νέο S-MAX

Ξεκίνησε και στην ελληνική αγορά η διάθεση του μεγάλου πολυμορφικού της Ford.

Σε ανακοίνωση τιμών και εκδόσεων για την δεύτερη γενιά του μεγάλου πολυμορφικού S-MAX, προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford.

Το νέο S-MAX προσφέρεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού (Trend και Titanium), δύο εκδόσεις κινητήρα βενζίνης και τρεις εκδόσεις πετρελαίου. Ακόμα, στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχει και τρίτη σειρά καθισμάτων για δύο επιπλέον επιβάτες, με κόστος 1.460 ευρώ.

Η βάση της βενζινοκίνητης γκάμας απαρτίζεται από τον 1.5 EcoBoost των 160 ίππων που συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, και ακολουθεί ο 2.0 EcoBoost των 240 ίππων που διαθέτει αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα βρίσκουμε τον 2.0 TDCi με 150, 180 ή 210 ίππους, με τις εκδόσεις των 150 και 180 ίππων να μπορούν να εφοδιαστούν και με τετρακίνηση. Το κόστος της τετρακίνησης κυμαίνεται, ανάλογα την έκδοση, από 2.000 έως 4.460 ευρώ. Ο 150άρης συνδυάζεται αποκλειστικά με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ ο 180άρης μπορεί να εφοδιαστεί με ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Με το τελευταίο συνδυάζεται αποκλειστικά και ο ισχυρός διτούρμπινος TDCi των 210 ίππων.

Ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης Trend διαθέτει 7 αερόσακους μαζί με αυτόν για τα γόνατα του οδηγού, ESP, Hill Start Assist, σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών (TPMS), σύστημα προστασίας από ανατροπή (RSC), σύστημα stop/start, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και σύστημα MyKey, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, σύστημα SYNC με CD και MP3, και ζάντες αλουμινίου 17”.

Η πλουσιότερη Titanium προσφέρει επιπλέον, σύστημα διατήρησης λωρίδας (Lane Keeping Alert), σύστημα αναγνώρισης πινακίδων με ενεργό cruise control, αισθητήρες βροχής και φώτων με αυτόματη μεγάλη σκάλα, σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων SYNC 2 με οθόνη αφής 8”, start button, τραπεζάκια αεροπορικού τύπου στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων, κρυφό φωτισμό και αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω.

Η τιμή για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις ξεκινά από τα 27.070 ευρώ και για τις πετρελαιοκίνητες από τα 32.065, πάντα σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube