Fiat Punto Young: πλούσιος εξοπλισμός σε συμφέρουσα τιμή

Fiat Punto Young: πλούσιος εξοπλισμός σε συμφέρουσα τιμή

Ξεκίνησε και στην ελληνική αγορά η διάθεση του Fiat Punto Young, μιας έκδοσης με τον πετρελαιοκινητήρα 1.3 MTJ και πλούσιο εξοπλισμό.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης της γκάμας των μοντέλων της, η Fiat παρουσιάζει μία νέα έκδοση του δημοφιλούς Punto με κινητήρα ντίζελ και τιμή €12.590, που στοχεύει ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό.

Το Fiat Punto Young είναι μια προσεγμένη αισθητικά και καλοεξοπλισμένη έκδοση, που προσφέρει στιλ, άνεση και πρακτικότητα. Χωρίς να παραλείπει τις νέες τεχνολογίες, με τις οποίες άλλωστε το νεανικό κοινό είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένο. Εξωτερικά το Punto Young, που θα διατίθεται σε λευκό χρώμα, χαρακτηρίζεται από το έμβλημα Young στο επάνω μέρος των εμπρός δύο φτερών, τα καπάκια εξωτερικών καθρεφτών σε γκρι ματ χρώμα και διάφορες εξωτερικές πινελιές που ανανεώνουν την εικόνα του μοντέλου συνολικά.

Εξίσου προσεγμένο είναι και το εσωτερικό του Punto Young, που χαρακτηρίζεται από τις τζιν επενδύσεις με κίτρινες ραφές στα καθίσματα και το έμβλημα Young στα προσκέφαλα. Επιπλέον, εξοπλίζεται με ένα ενιαίο σύστημα ψυχαγωγίας και πλοήγησης που ενσωματώνεται στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Αυτό περιλαμβάνει οθόνη αφής 5'' τεχνολογίας LED, CD, MP3 Player, θύρες AUX, USB και SD, σύστημα πλοήγησης με χάρτες Tomtom και χειριστήρια στο τιμόνι. Όταν το αυτοκίνητο δεν κινείται μπορεί να αναπαράγει και αρχεία video AVI.

Ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός της έκδοσης Fiat Punto Young περιλαμβάνει επιπλέον και τα παρακάτω στοιχεία:
- Καπάκια καθρεφτών σε ματ γκρι χρώμα
- Ζάντες αλουμινίου 15''
- Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
- Κλιματισμό
- Τιμόνι με ρύθμιση καθ' ύψος
- Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες
- Προβολείς ομίχλης
- Ηλεκτρονική υποβοήθηση τιμονιού
- ESP, ASR & Hill Holder
- Cruise control
- 4 αερόσακους
- Σύστημα Start & Stop

Το Fiat Punto Young διατίθεται με τον δημοφιλή κινητήρα ντίζελ 1.3 MTJ 85 ίππων, και η τιμή του είναι μόνο €12.590, με την προωθητική ενέργεια της Fiat και το όφελος απόσυρσης.

[Πηγή: Fiat]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube