Fiat: Επέκταση δικτύου διανομής

Fiat: Επέκταση δικτύου διανομής

Η Fiat Group Automobiles Hellas ενίσχυσε ακόμα πιο πολύ το δίκτυο της στον νομό Αττικής, με σκοπό την πληρέστερη γεωγραφική κάλυψη του νομού από το δίκτυό της.

Πιο συγκεκριμένα, το μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου διανομέων της Fiat Group Automobiles Hellas, η AUTOONE A.E. (μέλος του Ομίλου Συγγελίδη) που πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία του δεύτερου ολοκληρωμένου συγκροτήματός της στην Λ. Βουλιαγμένης 88-90 (Γλυφάδα, Αθήνα) θα διανέμει πλέον, και από αυτό το σημείο, εκτός από την μάρκα Alfa Romeo και τις μάρκες Fiat, Fiat Professional προσφέροντας υπηρεσίες πωλήσεων οχημάτων και ανταλλακτικών καθώς και after sales για τις αντίστοιχες μάρκες.

Το δίκτυο επίσημων διανομέων της Fiat Group Automobiles Hellas μετρά, όπως έχει σήμερα, 24 επίσημους διανομείς για τις μάρκες Fiat και Fiat Professional, 21 για την Alfa Romeo και 5 για την Abarth, καλύπτοντας τις ανάγκες των Ελλήνων οδηγών και προσφέροντας αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης και ασφάλειας, μοναδικής αισθητικής, οικονομικής οδήγησης με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπεμπόμενων ρύπων, καθώς και προνομιακές after sales υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube