node/37945

Ευρωπαϊκή αγορά: Προβλέπεται συρρίκνωση 2% για το 2020

Οι αυστηροί κανονισμοί που υιοθέτησε η ΕΕ για τις εκπομπές ρύπων είναι μια από τις αιτίες.

Η αυτοκινητοβιομηχανία της Ευρώπης αναμένεται να συρρικνωθεί φέτος, ανέφερε ο ACEA, τονίζοντας ότι τα καλύτερα χρόνια των αυτοκινητοβιομηχανιών βρίσκονται πίσω. Οι πωλήσεις αυτοκινήτων προβλέπεται να μειωθούν κατά 2% το 2020, ανέφερε ο ACEA, σημειώνοντας ότι το  2019 καταγράφηκε μια αύξηση της τάξης του 1,2% ειδικά μετά από τις πολύ καλές επιδόσεις του Δεκεμβρίου του 2019.  

«Ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες αλλαγής για τον τομέα μας είναι η ανάγκη αντιμετώπισης των περιβαλλοντικών ανησυχιών», δήλωσε ο Πρόεδρος του  ACEA Michael Manley, συμπληρώνοντας πως «τα καλά νέα είναι ότι οι οδικές μεταφορές με ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα είναι δυνατές.  Πολλά πρέπει να αλλάξουν τις επόμενες δεκαετίες, είπε.

Η Ευρώπη δεν είναι η μόνη περιοχή που αντιμετωπίζει ένα σκληρό 2020 για τις πωλήσεις αυτοκινήτων. Η Κίνα, η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων παγκοσμίως, είδε τη δεύτερη ετήσια πτώση πέρυσι.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν πιέσεις σε διάφορα μέτωπα, με εμπορικές εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας, καθώς και κανονισμούς που θέτουν σε εφαρμογή αυτό και το επόμενο έτος με στόχο τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Ένα φωτεινό σημείο για τις αυτοκινητοβιομηχανίες είναι η άνοδος των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται να αυξηθούν κατά 32% φέτος, σύμφωνα με το Bloomberg. Αυτά θα είναι ζωτικής σημασίας για τη συνεχιζόμενη επιτυχία των εταιρειών αυτοκινήτων, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει βάλει σαν όριο τα 95 gr CO2/km , με τις αυτοκινητοβιομηχανίες να είναι αντιμέτωπες με υπέρογκα πρόστιμα.

node/39099

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Η νέα πρόταση χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Mercedes-Benz ονομάζεται Welcome Tomorrow –γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η ελευθερία να πάμε όπου θέλουμε, οι αφορμές να γιορτάσουμε ξανά, η δυνατότητα να ονειρευτούμε, η ευκαιρία να νιώσουμε και πάλι την αίσθηση του ανοιχτού δρόμου… Γι’ αυτό η Mercedes-Benz καλωσορίζει το αύριο με το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow!  

Το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow περιλαμβάνει δύο νέες χρηματοδοτικές προτάσεις που προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες, με στόχο να απαντήσει στο όποιο αίσθημα οικονομικής ανασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Η πρώτη πρόταση Drive Now Pay Later εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού, αφού προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο σήμερα, με την 1η δόση να πρέπει να πληρωθεί έξι μήνες μετά. Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύει από τις 8 Ιουνίου 2020.

Η δεύτερη πρόταση είναι η FLEXPayment, η οποία εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση για τον 1ο χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα Welcome Tomorrow αφορούν ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας ή επικοινωνήστε με έναν πωλητή από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Mercedes-Benz σε όλη την Ελλάδα.

[Δελτίο Τύπου Mercedes-Benz]

TAGS
node/39098

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Καλοκαιρινή προστασία και φροντίδα για το Nissan σας, με γνώμονα την μέγιστη δική σας ασφάλεια, αλλά και την οικονομία.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Με κεντρικό σύνθημα «Αυτή η μάσκα σου προσφέρει ασφάλεια», η Nissan θέλει να τονίσει, μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος All Clear Service, τη σπουδαιότητα της υγιεινής και της ασφάλειας και στο After Sales Service, αυτή την περίοδο που διανύουμε τη φάση της αποκλιμάκωσης της πανδημίας COVID-19 στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Nissan με το πρόγραμμα All Clear Service προσφέρει :
• ΔΩΡΟ τον ΦΠΑ 24% στα Ανταλλακτικά Service
• ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχο 24 Σημείων
• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος

Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατό σημείο, με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.  

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό πρόγραμμα All Clear Service, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Nissan

[Δελτίο Τύπου Nissan]

TAGS