“Exclusive” έκθεση για τα Mini

“Exclusive” έκθεση για τα Mini

Εγκαινιάστηκε η πρώτη “exclusive” έκθεση για Mini στην Ελλάδα προσφέροντας στους φίλους και οπαδούς της Mini, μια πρωτοποριακή εμπειρία με πολλά πλεονεκτήματα.

Με σύνθημα «Mini Νot Normal Opening» την Τετάρτη 17 Απριλίου «πιστοί» της Mini παρακολούθησαν την παρουσίαση της οικογένειας John Cooper Works, διασκέδασαν με τις live μουσικές επιλογές του RED 96,3 FM και του Χρήστου Παπαδά και κέρδισαν πλούσια δώρα. Τα βλέμματα τράβηξε το Mini Deree Art car, που ζωγραφίστηκε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, με το σχέδιο που επέλεξαν οι fans της σελίδας Mini Σφακιανάκης στο Facebook (www.facebook.com/MINIsfakianakis). Η ατμόσφαιρα του πάρτι συμπληρώθηκε από  τις ιδιαίτερες πινελιές που προσέφεραν το Flipbook και το Light painting, ενώ 10 τυχεροί αναδειχθήκαν μέσα από κλήρωση εξασφαλίζοντας το προνόμιο να λάβουν μέρος σε test drive event με τα Mini John Cooper Works στο Ελληνικό.

Η “exclusive” έκθεση Mini της Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. στην Αγία Παρασκευή εκτείνεται σε ένα χώρο 240 τ.μ και σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε από κοντά την πλήρη γκάμα μοντέλων Mini, μαζί με τα Coupe, Cabrio, Roadster, Paceman, Clubman και Countryman ενώ τα «καυτά» της παρέας (John Cooper Works) παρουσιάζονται σε ειδικά διαμορφωμένο τμήμα. Παράλληλα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες χρηματοδότησης και ανταλλαγής, που προσφέρει η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.

Η exclusive έκθεση Mini Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. βρίσκεται στη Λ. Μεσογείων 438, στην Αγία Παρασκευή (Τηλ.: 210 6019370) και σας περιμένει καθημερινά για μια maximum εμπειρία Mini.

Παράλληλα, η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. παραμένει εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Mini, με τρία σημεία εξυπηρέτησης Mini Service και ανταλλακτικών στα βόρεια προάστια  (Ευρώπης 20, Έξοδος 11 Αττικής Οδού, Μαρούσι , τηλ. 210 63 00 710) και στα ανατολικά προάστια (λ. Λαυρίου 81, Γλυκά Νερά, τηλ. 210 66 14 108).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube