Ετοιμοπαράδοτο και στη νέα έκδοση Titanium το Ford Puma

Ετοιμοπαράδοτο και στη νέα έκδοση Titanium το Ford Puma

Η Ford διευρύνει ακόμα περισσότερο τις επιλογές για το Puma, προσφέροντας το δημοφιλές SUV της στην ελληνική αγορά και στην έκδοση Titanium.

Η Ford Motor Ελλάς έρχεται να διευρύνει ακόμα περισσότερο τις επιλογές των πελατών για το δημοφιλές Ford Puma, προσφέροντας στην ελληνική αγορά το πολυτάλαντο της στην έκδοση Titanium.

Η έκδοση Titanium κινείται από τον πολυβραβευμένο κινητήρα 1.0L EcoBoost mHEV της Ford, ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ 125 PS εξασφαλίζοντας σε συνδυασμό με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων και το mild hybrid σύστημα κορυφαίες επιδόσεις, πολιτισμένη λειτουργία και οικονομία καυσίμου, με τις εκπομπές CO2 να είναι μόλις 122 g/km.

Η νέα έκδοση Titanium συνοδεύεται επίσης από πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, με το τελικό κόστος αγοράς να διαμορφώνεται στα €24.995.

Ford Puma

Όπως όλες οι εκδόσεις του Ford Puma η απόκτησή της μπορεί να γίνει εύκολα μέσω των προνομιακών προγραμμάτων χρηματοδότησης της Ford Finance, τα οποία προβλέπουν μεταξύ άλλων ανταγωνιστικό επιτόκιο από 2,99% και σταθερές μηνιαίες δόσεις με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής διάρκειας έως 84 μήνες.

Πέρα από τα προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα, αξίζει να σημειώσουμε ότι όλες οι εκδόσεις του Ford Puma, συμπεριλαμβανομένης της νέας Titanium, συνοδεύονται από 8ετή εργοστασιακή εγγύηση της Ford Protect. Ένα ακόμα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όλους όσοι επιθυμούν να συμβιώσουν απροβλημάτιστα και ξέγνοιαστα με το νέο τους αυτοκίνητο για πολλά χρόνια.

Πηγή: Ford

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube