Ετοιμοπαράδοτο και σε ελκυστική τιμή το SEAT Ibiza

Ετοιμοπαράδοτο και σε ελκυστική τιμή το SEAT Ibiza

To SEAT Ibiza, ένα από τα πιο συνεπή σουπερμίνι της αγοράς έρχεται σε τιμή που δεν περνά απαρατήρητη.

SEAT Ibiza

To SEAT Ibiza δεν είναι ένα απλό μοντέλο για την ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία. Είναι ένα μοντέλο-σταθμός, τόσο για τους Ισπανούς όσο και για την κατηγορία γενικότερα.

Το γεγονός άλλωστε ότι έχει παραμείνει για 38 χρόνια στην αγορά αποδεικνύει πολλά για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, που έχει γίνει συνώνυμο της ισπανικής κουλτούρας αλλά και τρόπος ζωής για τα εκατομμύρια των κατόχων του.

Η βαριά κληρονομιά του ονόματός του συνεχίζει να εκφράζεται και στην τελευταία του γενιά, με το Ibiza να εκσυγχρονίζεται σε όλους τους τομείς, βασιζόμενο πάνω στις παραδοσιακές αξίες που το διατηρούν πάντοτε στις καλύτερες επιλογές της κατηγορίας.

Το Ibiza εξακολουθεί να σαγηνεύει το κοινό με την σύγχρονη, γεμάτη δυναμισμό εμφάνισή του, την ποιότητα κατασκευής του, τους πλούσιους χώρους και την αξεπέραστη οδική του συμπεριφορά. Και μέσω αυτών διαμορφώνεται ένας μοναδικός νεανικός χαρακτήρας που εντείνεται από τον πλούσιο εξοπλισμό του σε στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, την πληρέστατη γκάμα εκδόσεων και επιλογών που προσφέρει, μαζί βεβαίως και με τις μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Η τιμή του ετοιμοπαράδοτου SEAT Ibiza διαμορφώνεται πλέον στις €15.900

SEAT ibiza

Η γκάμα του σουπερμίνι της SEAT ξεκινά από τις εκδόσεις εξοπλισμού Reference και Business σε συνδυασμό με κινητήρα 1.0 lt και απόδοση 80 PS, και συνεχίζεται με τις εκδόσεις Business, Optimum, Style και FR που συνδυάζονται με τον αποδοτικό 1.0 ECO TSI κινητήρα των 95 και 110 PS. Παράλληλα οι εκδόσεις Style DSG και Optimum DSG συνδυάζονται με το εξαιρετικό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων.

Στην κορυφή της γκάμας του βρίσκεται η πιο σπορτίφ σε αισθητικό και οδηγικό επίπεδο έκδοση FR με τον 1.5 ECO TSI των 150 PS που συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG7, προσφέροντας στο σύνολο εντυπωσιακές επιδόσεις.

SEAT ibiza

Οποιοδήποτε Ibiza και να επιλέξετε από τα παραπάνω, η ευχαρίστηση είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη, ενώ μπορείτε να γίνετε αποδέκτες της άμεσα αφού το Ibiza είναι τώρα ετοιμοπαράδοτο.

Με τιμές που ξεκινούν από τα €15.900 χάρη στην έκπτωση των €500 που συνοδεύει όλες τις εκδόσεις του και μαζί με την 4ετή εργοστασιακή εγγύηση, το SEAT Ibiza είναι ασυναγώνιστο και σε αυτόν τον τομέα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube