Ετοιμοπαράδοτο το Ford Puma και με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους απόκτησης

Ετοιμοπαράδοτο το Ford Puma και με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους απόκτησης

Η απόκτηση του Ford Puma γίνεται σήμερα πιο εύκολη από ποτέ, με χαμηλό κόστος χρηματοδότησης, προσιτή προκαταβολή και 8ετή εγγύηση με το νέο πρόγραμμα FordPlus.

Ford Puma

Η απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης του δημοφιλούς Ford Puma καθίσταται σήμερα εύκολη και ευνοϊκή όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, καθώς με το νέο πρόγραμμα FordPlus η αγορά του προηγμένου σε τεχνολογίες B-SUV υποστηρίζεται τώρα από χαμηλό κόστος χρηματοδότησης και προσιτή προκαταβολή. Επιπλέον όφελος προκύπτει από την ανταλλαγή του παλιού οχήματος, αλλά και πολλά ακόμα μοναδικά προνόμια για όλους τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένης της 8ετούς εγγύησης της Ford Protect.

Πιο συγκεκριμένα, για τη χρηματοδότηση του νέου Ford Puma στο κανάλι λιανικής η Ford Motor Ελλάς, σε συνεργασία με την Ford Finance, προσφέρει σήμερα μέσω του νέου προγράμματος FordPlus ονομαστικό επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975), το οποίο έρχεται να εξασφαλίζει μια συμφέρουσα μηνιαία δόση για όλους τους πελάτες, για οποιαδήποτε έκδοση του πολυτάλαντου B-SUV. 

Η ευκολία απόκτησης, καθώς και οι προνομιακοί όροι αγοράς και χρηματοδότησης του νέου Ford Puma μέσω του νέου προγράμματος FordPlus, δεν περιορίζονται μόνο στο χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο, αλλά συνεχίζονται με την παροχή μιας ιδιαίτερα προσιτής προκαταβολής, η οποία ορίζεται στο 20% της συνολικής τελικής αξίας του οχήματος ξεκινώντας από το ποσό των €4.799 για την έκδοση 1.0L EcoBoost mHEV 125PS Titanium.

Ford Puma

Με όφελος ανταλλαγής και 8 χρόνια εγγύηση
Το νέο πρόγραμμα FordPlus υποστηρίζει ιδανικά την απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης του μοντέλου -συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας ST- προσφέροντας τη δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού οχήματος, η οποία εξασφαλίζει για κάθε πελάτη χρηματικό όφελος €1.000. 

Ενδεικτικά, η τιμή αγοράς για την πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Titanium, η οποία τροφοδοτείται από τον πολυβραβευμένο βενζινοκινητήρα 1.0L EcoBoost mEHV 125PS της Ford, διαμορφώνεται με το όφελος ανταλλαγής στα €23.995.
 
Η απόκτηση του νέου Ford Puma μέσω του προγράμματος FordPlus συνοδεύεται επίσης από την κορυφαία 8ετή εγγύηση της Ford Protect, που για μια ακόμα φορά στόχο έχει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ήδη υψηλό αίσθημα εμπιστοσύνης, αυτοπεποίθησης και σιγουριάς, το οποίο απολαμβάνουν οι πελάτες Ford και ιδιαίτερα εκείνοι που θα επιλέξουν το νέο Puma. 

Ford Puma

Στα πλαίσια της 8ετούς εγγύησης, οι ιδιοκτήτες εξακολουθούν να απολαμβάνουν πλήρη κάλυψη, με όλες τις εργασίες αντικατάστασης/επισκευών που πραγματοποιούνται στο Επίσημο Δίκτυο Ford να εκτελούνται αποκλειστικά από εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς της εταιρείας, χρησιμοποιώντας σε όλες τις περιπτώσεις γνήσια ανταλλακτικά Ford, καθώς και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να εντοπιστούν και εν συνεχεία να αποκατασταθούν τυχόν προβλήματα ή δυσλειτουργίες. 

Η 8ετής εγγύηση της Ford Protect για το νέο Puma, όπως και για κάθε άλλο μοντέλο της γκάμας Ford, είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, γεγονός που έρχεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο την ήδη υψηλή αξία μεταπώλησης του δημοφιλούς B-SUV μοντέλου.

Πηγή: Ford

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube