Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα από τη Ford στην ελληνική αγορά

Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα από τη Ford στην ελληνική αγορά

Η Ford Motor Ελλάς εξασφάλισε την άμεση διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά ενός περιορισμένου αριθμού επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων της

Ανταποκρινόμενη με τον καλύτερο τρόπο στη σταθερά υψηλή ζήτηση των Ελλήνων πελατών για όλα τα μοντέλα της, η Ford Motor Ελλάς καθιστά τώρα ακόμα πιο εύκολη την απόκτησή τους εξασφαλίζοντας στη χώρα μας την άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση ενός περιορισμένου αριθμού νέων οχημάτων που καλύπτουν τόσο τις επιβατικές όσο και τις πάντοτε δημοφιλείς επαγγελματικές προτάσεις της γκάμας Ford.

Πιο συγκεκριμένα, χάρη στην πρωτοβουλία αυτή, οι πελάτες μπορούν τώρα όχι μόνο να παραγγείλουν αλλά και να παραλάβουν άμεσα το μικρομεσαίο Focus στις εκδόσεις ST-Line X, Active και Active X, καθώς και το crossover Puma στα κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού ST-Line X και Vivid Ruby. 

Ford Kuga
Ford Kuga

Ταυτόχρονα, το δημοφιλές Kuga είναι επίσης άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση ST-Line και το plug-in υβριδικό Explorer στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line.

Όσο για την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, οι πελάτες έχουν τώρα τη δυνατότητα να απολαύσουν άμεσα τις καταιγιστικές επιδόσεις, την κορυφαία αυτονομία κίνησης και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες του ηλεκτρικού «pony» της Ford τόσο στην πισωκίνητη (RWD) όσο και στην τετρακίνητη (AWD) έκδοση.

Ford Mustang-E
Ford Mustang Mach-E

Η Ford μερίμνησε και για τους Έλληνες επαγγελματίες οδηγούς, εξασφαλίζοντας την άμεση διαθεσιμότητα στην Ελλάδα για δύο από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της. Ο λόγος για τα Transit Connect και Transit Courier, αμφότερα άμεσα διαθέσιμα στην έκδοση Trend.

Ford Ranger Raptor
Ford Ranger Raptor

Τέλος, για τους λάτρεις των επιδόσεων και της απόλυτης off-road περιπέτειας, η Ford Motor Ελλάς διαθέτει για άμεση παράδοση τόσο το κορυφαίο Ranger Raptor με τον καταξιωμένο ντίζελ κινητήρα 2.0L EcoBlue 213 PS, όσο και το ολοκαίνουργιο μοντέλο, το οποίο τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο κινητήρα 3.0L EcoBoost V6 292 PS της Ford.

Για περισσότερες πληροφορίες και την παραγγελία αλλά και την άμεση παράδοση του μοντέλου που επιθυμούν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον επίσημο έμπορο Ford της επιλογής τους.

Πηγή: Ford

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube